Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Sims 3

karoldzwon

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka mam problem ostatnio kupiłem 17 dodatków do sims 3 ( miałem niezłą ofertę oczywiście od orgina, mam wiele gier z niego więc dostałem ofertę) i uradowany wpisuje kody, żaden nie działa mam podstawkę. Pisałem do suppa i nic nie odpisali a czekałem tydzień i potem napisałem jeszcze raz nic nie odpisali. Więc proszę o jakiś link do torrenta z crackiem ponieważ uważam, że jako kupiłem te gry należy mi się dostęp do nich. Wiem, że na necie jest dużo torrentów ale ilość seedów jest tak mała, że może za kilka miesięcy pobiore bo nie przekracza 10kb/s. :D DZIĘKI Za pomoc z góry

Opublikowano

Nie. Nawet jeśli kupiłeś produkt to kupiłeś go w wersji cyfrowej na platformie Origin co nie upoważnia Cię do pobranie jej pirackiej wersji z internetu. Samo pobranie z torrentów jest niezgodne z prawem ponieważ gdy Ty pobierasz dany plik to również go wysyłasz. Temat zamknięty.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...