Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pad z x'a do ps3. czy jest to mozliwe?

abstynent12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak wyzej. mam 2 dual shocki 3 ale wolał bym pada z x'a do pleja. nie bede kupował x'a poniewaz według mnie to szajs aczkolwiek ma lepsze pady i chciałbym grac na padach z x'a na ps3. czy jest taka mozliwosc?

Opublikowano

Jak już pisałem w innym temacie.

Potrzebujesz specjalnego Adaptera na USB. Jego koszt to około 200zł.

Raczej innych sposobów nie ma.

Opublikowano

tak jak wyzej. mam 2 dual shocki 3 ale wolał bym pada z x'a do pleja. nie bede kupował x'a poniewaz według mnie to szajs aczkolwiek ma lepsze pady i chciałbym grac na padach z x'a na ps3. czy jest taka mozliwosc?

Napisz jeszcze dlaczego szajs bo nie rozumiem tego . PS3 wygrywa jedynie pod względem ex'ów i darmowego multi. Wydajność na X360 jest o wiele większa co przedstawia ten filmik.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Napisz jeszcze dlaczego szajs bo nie rozumiem tego . PS3 wygrywa jedynie pod względem ex'ów i darmowego multi. Wydajność na X360 jest o wiele większa co przedstawia ten filmik.

Jeżeli kosztem 3 FPS muszę płacić za multi , to jednak wolę mieć te 3 klatek na sekundę mniej ;D

Opublikowano
to nie do tego temat x toszajs i tyle top to lipa poradze se z dual ^^^cls @up np. tera pisze z ps ^^^ w xie nie moge tak

Hahahahaha na x'ie tak nie można ? xDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...