Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Moge Zacząć Grać Na Globalu?

RLZ

Rekomendowane odpowiedzi

Znawca
Opublikowano

Witam chciałbym zagrać w WOW ale nie wiem jak to zrobić chciałbym zagrać na globalu szukałem na forum i nic nie mogłem znaleźć pomoże ktoś

Z góry dzięki

Opublikowano

Lub możesz kupić CD-Keye na alledrogo, jeżeli nie chcesz miec wersji pudełkowej, pare groszy taniej może wyjść, chociaż któregoś razu widziałem w Media markt WoTLK w pudle za 70 zł

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

To jest tak:

1-20lv = możesz grać na trialu

20-60lv = musisz kupić podstawke (około 30zł) która dodaje Ci 30dni więcej grania.

60-70lv = musisz kupić dodatek "The Burning Crusade" który nie daje ci dni grania, umożliwia chodzenie na tereny TBC i wbicie max. 70lv. (około 30zł)

70-80lv = musisz kupić dodatek "Wrath of the Lich King" który również nie daje ci dni grania, umożliwia chodzenie na tereny WotLK i wbicie max. 80lv. (około 80zł)

Prepaidy:

30dni= około 50-60zł

60dni= około 80-90zł

Myślę, że to wszystko.

Opublikowano

To jest tak:

1-20lv = możesz grać na trialu

20-60lv = musisz kupić podstawke (około 30zł) która dodaje Ci 30dni więcej grania.

60-70lv = musisz kupić dodatek "The Burning Crusade" który nie daje ci dni grania, umożliwia chodzenie na tereny TBC i wbicie max. 70lv. (około 30zł)

70-80lv = musisz kupić dodatek "Wrath of the Lich King" który również nie daje ci dni grania, umożliwia chodzenie na tereny WotLK i wbicie max. 80lv. (około 80zł)

Prepaidy:

30dni= około 50-60zł

60dni= około 80-90zł

Myślę, że to wszystko.

Autor tematu moze sobie pomyslec ze trail trwa do momentu az zdobedzie 20 lvl , a jest to BODAJZE 7 dni . No i uwazam ze jest to bardzo optymistyczna wersja z 20-60 lvl w 30 dni , biorac pod uwage , ze z wypowiedzi wnioskuje ze RLZ nie ma za duzo doswiadczenia w grze .

@Edit , powód - ortografia :P

Opublikowano

Jeżeli Cię interesuje gra to znalazłem dzisiaj stronkę z kluczami ;)

http://wowprepaid.pl/

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...