Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc]grzyby/video/bug

Mr.Alabamaka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema ziomale, nie działa mi ten sposób http://www.mpcforum.pl/topic/926612-mega-tutbug-grzyby/, non stop piszę że nie ma ankiet, co robić ? robię raczej wsyztsko poprawnie, a jeżeli się mylę, napiszcie małą instrukcje dla mnie bęe bardzo wdzięczny narodzę lajkami :D i to nie jednym, bo podobno można fajnie zarobić, mam securitykiss, dodam, iż platinum wersja programu hide ip mi nie działa, powiedzcie jaka kolejność, czy najpierw wejść na sf, czy najpierw security, bo nie łapie :D sorka że napisałem zagmatfanie na kacu jestem

Opublikowano

Spoko, i wtedy patrze czy są filmiki tak ?, jak na żadnym ip nie będzie, co wtedy ? i czy filmik musi być od razu, czy jak ;p sorka naprawde nie kminie tego.I jak się pojawi filmik, co wtedy ?

Opublikowano

A więc kolego Syndicate, ad block zainstalowany, wziąłem na grzybiarza, zmieniłemip, pokazał się filmik, lecz normalnie go obejrzałem :( i tyle, co zrobić żeby zrobiło się tak jak w poradniku ? czy trzeba coś ustawiać w ad block ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...