Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Gotowa Paczka Pluginów PVP 1.6.2/1.5.2

pycio555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gotowa Paczka PVP 1.6.2 by ZenezPL1
youtube_logo.png

up9r.png
1.AntiCombatLog-Anty Relog. [PL]
2.AuthMe-Rejestracja.
[PL]
3.AutoMessage-Informacje Na czacie.[PL]
4.AutoSaveWorld-Zapis Świata.[PL]
5.AZRank-Rangi na Czas.
6.BattleNight-Drużynowe Walki.

7.Essentials-Podstawowe Komendy [PL]
8.HealthBar-HP Nad głową Gracza.[PL]
9.iConomy-Kasa,Money[PL]
10.MtdMenager-Kolorowy Opis Serwera Wystarczy ustawić w Pliku Config: Zmiane Opisu.[PL]
11.LogBlock - Co Dany Gracz Postawił [PL]
12.PermissionEx-Uprawnienia [PL]

13.NameTags-Kolorowy Nick nad głową [Automatyczne] [PL]
14.WorldGuard-Flagi,no-pvp na danym regionie itd.
15.WorldEdit-Cuboid [25 % Spolszczone] [PL]
16.PvPTag-Tag Przed nickiem.
17.ScorbordStats-Statystyki Po prawej Stronie[PL]
18.Plugin Matrics-Nie widać jaki gracz dołączył np Join...
19.TreasureChest-Skrzynki ;)
[PL]

rZdd.png
Komenda na Danie Rangi

/pex user NICK group set Nazwa Grupy

Danie Rangi na Czas
/azrank NICK NAZWA GRUPY 15 day
RANGI
Wlasciciel
Administrator
SuperModerator
Moderator
Projektant
Budowniczy

KidMod
SuperVIP

VIP

Dziewczyna
Gracz

DOWNLOAD

http://www44.zippyshare.com/v/66776138/file.html 

SKAN
JFfd.png

Licze na LIKE :)

Opublikowano

1. Nie ten dział.

2. Podobno Plugin Health Bar I ScorBoardStats łączą się z scoreboard, przez co plugin się gryzie..? A więc Czy w paczce wszystko działa bez komplikacji?

3. Po co LogBlok na Survivalu + frakcje ?!

4. Pliki schludne, Ciekawie opisane Myślę że się napracowałeś .

Rozpisz może bardziej te opisy pluginów i nie bd miał się do czego przyczepić ;3

@Edit

Co do pkt. 1.

Temat został przeniesiony ;)

­

logo.png

Nykeria.pl / 07.04.2016 / Metin2

Opublikowano

1. Nie ten dział.

2. Podobno Plugin Health Bar I ScorBoardStats łączą się z scoreboard, przez co plugin się gryzie..? A więc Czy w paczce wszystko działa bez komplikacji?

3. Po co LogBlok na Survivalu + frakcje ?!

4. Pliki schludne, Ciekawie opisane Myślę że się napracowałeś .

Rozpisz może bardziej te opisy pluginów i nie bd miał się do czego przyczepić ;3

@Edit

Co do pkt. 1.

Temat został przeniesiony ;)

2.Nic się nie gryzie

3.To Pod serwer PVP ;)

Spoko paczka

Dziękuje Pozdrawiam.

Opublikowano

Mozesz bardizej rozpisac np czy pluginy sa spolszczone ,jakie sa rangi w permissions,bo tak to nie chce mi sie nawet sprawdzic jak nie spolszczone bo po co takie,takie to sam moge sobie zrobic:) Ale + za checi

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Mozesz bardizej rozpisac np czy pluginy sa spolszczone ,jakie sa rangi w permissions,bo tak to nie chce mi sie nawet sprawdzic jak nie spolszczone bo po co takie,takie to sam moge sobie zrobic:) Ale + za checi

Gotowe Oraz dziękuje Pozdrawiam.

Opublikowano

Ohoho ,ladnie ,wszystko spolszczone:) Teraz napewno pare z tych pluginow znajdzie sie na moim serwerze:)) ,ladnie wykonane ,kolory :) LIKE:)

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Ohoho ,ladnie ,wszystko spolszczone:) Teraz napewno pare z tych pluginow znajdzie sie na moim serwerze:)) ,ladnie wykonane ,kolory :) LIKE:)

Dziękuje za taką miłą opinie ;)

Opublikowano

Jak dla mnie te pliki nie są zbyt dobre, scoreboard oraz healtbar nie mają supportu więc nie działają ze sobą poprawnie polecam usunąć scoreboard bo nie przydatnie... pliki słabe bo tylko kilka pluginów pod pvp (minigry pvp).

Opublikowano

Paczka fajna podoba mi sie te logo youtube i podoba mi sie tez ze jest po polsku pluginy.

Dziękuje ;)

Jak dla mnie te pliki nie są zbyt dobre, scoreboard oraz healtbar nie mają supportu więc nie działają ze sobą poprawnie polecam usunąć scoreboard bo nie przydatnie... pliki słabe bo tylko kilka pluginów pod pvp (minigry pvp).

Co do scorebord'a to każdy ma swoje atuty czy chce Helthbar Czy Scebord'a ;) bo można wrać również MobHelth i widać ile ma hp po uderzeniu przeciwnika .;)

Opublikowano

Dziękuje ;)

Co do scorebord'a to każdy ma swoje atuty czy chce Helthbar Czy Scebord'a ;) bo można wrać również MobHelth i widać ile ma hp po uderzeniu przeciwnika . ;)

Ale to w tedy jest spam na chacie co jest bardzo brzydkie.

Opublikowano

Ładna paczka, używam podobnej na swoim serwerze PvP ;).

Paczka wykonana jest okej, tylko według mnie nie jest to czysty PvP, brakuje mi też jakiś autorskich pluginów.

Powtarzają się te pluginy z innych paczek.

Dziękuje Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Bardzo ladna paczka,like ,wszystkie pluginy spolszczone ,rangi sa,bardzo ladnie wygladajaca prezentacja paczki:)

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Bardzo ladna paczka,like ,wszystkie pluginy spolszczone ,rangi sa,bardzo ladnie wygladajaca prezentacja paczki:)

Dzięki ,dzięki

MtdMenager jak dla mnie zbędne tylko ramu zużywa od tego jest plik propeties i znak §

Co do paczki całkiem niezła

Nie którzy mniej kumaci nie ogarniają tego ;) więc nie przesadzaj że na plugin traci się ram i tak to "coś" mało zajmuje ;)

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...