Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Odnośnie Arcade Hecarima

Botals

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż pewien czas temu można było zdobyć Hecarima i Blitza wraz ze skinami zupełnie za darmo, wypełniając pewną stronkę.

Pewien Support z Riotu pisał, że owe akcesoria zostaną odebrane do końca obecnego miesiąca.

Dowód(screen nie jest mój):

Beztytuup_nwnwhah.png

Osobiście kupiłem Arcade za 1350 i przyznam, że wolałbym mieć skina, który nie był rozdawany za darmo.

A więc moje pytanie brzmi:

Nadal macie owe championy i skiny? Komuś je już odebrano?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mi już zabrali ,ale champy zostały. (Miałem wcześniej kupione)

Opublikowano

Jeżeli chesz mieć skórkę do niego wystarczy wydać trochę kasy. A pozatym w zbliżającej się wyprzedaży jest hecarim więc możesz go sprzedać i kupić za taniej dołożyć trochę RP i masz dodatkową skórkę.

Opublikowano

Jeżeli chesz mieć skórkę do niego wystarczy wydać trochę kasy. A pozatym w zbliżającej się wyprzedaży jest hecarim więc możesz go sprzedać i kupić za taniej dołożyć trochę RP i masz dodatkową skórkę.

Polecam czytać uważnie. Wypowiadasz się w całkiem innej kwestii.

1. Hecarima kupiłem za PZ i nie ma to nic do tematu.

2. Skórkę kupiłem już, więc nie polecaj mi kupować skórki.

3. Pytam osób, którzy wykorzystali bug, czy nadal je posiadają. Chodzi tu o sprawiedliwość, że ja wydałem 1350 RP, a inni mieli ją za darmo. Właśnie taki ma cel ten temat, by spytać czy owe osoby nadal mają tą skórkę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...