Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy warto kupic tego championa?

RozbojnikPL123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam pytanie/dylemat w związku kupna jednej postaci za 6300.Mianowicie,kto jest lepszy do rozgrywki rankedowej i jest wart kupna,choci mi o Dariusa/Aatroxa.Bardzo mi zalezy na konkretnej rozpisce Champa.

POZDRAWIAM =)

Opublikowano

Dariusa nie banują już to polecam jego. Ogarnięty robi rozpierdol. PS nie ten dział

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Darius paper tak samo Aatrox jeżeli się nie zfeedujesz dobrze, to nie ugrasz nic, chyba ze dobrze grasz i ogarniasz wszystko :p

Gdy dobrze ogarniasz polecam Aatroxa ze względu na jego dobry pasyw który dużo może namieszać w grze:)

Opublikowano

Aatrox jest świetny na teamfighty znam też fajny trick żeby wnerwiać przeciwników otóż kupujesz Guardiana i gdy padniesz zrespi cie pasyw zabijasz 1 gościa respisz się atakujesz drugiego padasz respisz się i go zabijasz :) lub uciekasz jednocześnie mając 2 pasywy które wnerwiają przeciwników .

Opublikowano

Aatrox jest świetny na teamfighty znam też fajny trick żeby wnerwiać przeciwników otóż kupujesz Guardiana i gdy padniesz zrespi cie pasyw zabijasz 1 gościa respisz się atakujesz drugiego padasz respisz się i go zabijasz :) lub uciekasz jednocześnie mając 2 pasywy które wnerwiają przeciwników .

ja tak samo robiłem na anivie :P Atrox jest fajny gdzieki swojej pasywce

x

Opublikowano

Darius :

-twardy

-przydatny dla teamu

-dobry late oraz early

-dobitka

-łatwa farma

-przyciągnięcie

-slow

Czego chcieć więcej? :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

AAtrox niby taki dobry a nie jest jest papierowy... A darius to tez troche syf w late gamie slaby

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...