Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napisz opowiadanie..

GoldeN:#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

- Byłeś w egipcie, widziałeś piramidy, zwiedzałeś miasta [ SAM ROZWIŃ ]

- Byłeś w tatrach, chodziłeś po górach, kupiłeś dużo pamiątek [ SAM ROZWIŃ ]

ZAPRASZAM

Na serwer

ip: GreenCraft.mcsw.pl

Opublikowano

Nie da się 100 like dać, jest limit do 10 czy coś takiego :D

Napisz prawdę, że siedziałeś w mieście ;) nie wiem, że np. jednego dnia pojechałeś z kolegami, innym razem na basen...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Ale tu nie chodzi o to, czy mam pisać prawdę czy kłamstwo, bez różnicy. I nie będę rozwijał, jeśli chcecie 100 lajków to wy napiszcie za mnie całe opowiadanie..

10 like x 10 = 100, czyli codziennie bede dawal po 10 lajków, tak ciężko pomyśleć panie u góry?

finalrender.png

Opublikowano

Tegoroczne wakacje były dla mnie bardzo ciekawe, ponieważ zwiedziłem wiele miejsc, które wzbudziły we mnie

ogromne zainteresowanie i zachwyt.

Na początku pojechałem do babci na wieś, gdzie spędziłem większą część

wakacji. Zażywałem tam świeżego powietrza i pięknych krajobrazów,

których jest tam mnóstwo, bo wioska położona jest niedaleko Bieszczad.

Otaczają ją liczne wzgórki i pagórki, na których rosną rozległe lasy.

Można też podziwiać panoramę regionu, ale tylko wtedy, gdy wyjdzie się

na którąś z wyższych gór.

Gdy wróciłem od babci, na drugi dzień pojechałem z rodzicami na Słowację

do miasta Liptovsky Mikulas, gdzie byłem dwa tygodnie. Główną atrakcją

był największy aquapark w kraju, który znajduje się na obrzeżach

tego miasta. Było w nim 21 rur i zjeżdżalni, oraz 9 basenów, w tym 6

całorocznych. Miasto to położone jest w Tatrach Niskich, co dostarczało

wielu atrakcji, a jedną z nich była Jaskinia Lodowa, w której byłem.

Jest w niej bardzo zimno, chociaż na podwórzu jest bardzo ciepło.

Jaskinia ta liczy 650 metrów długości, a dla turystów została

udostępniona w 1934 roku i nadal jest przez nich chętnie odwiedzana.

Ze Słowacji przywiozłem wiele pamiątek, i oczywiście wspaniałe wspomnienia z pobytu w tym pięknym mieście.

Te wakacje oceniam na jedne z bardziej udanych ponieważ niemal codziennie

poznawałem nowe miejsca i nowych ludzi, co sprawiło, że nie miałem czasu

na nudy.

Opublikowano

Tegoroczne wakacje były dla mnie bardzo ciekawe i

interesujące, ponieważ zwiedziłem wiele miejsc, które wzbudziły we mnie

ogromne zainteresowanie i zachwyt.

Na początku pojechałem do babci na wieś, gdzie spędziłem większą część

wakacji. Zażywałem tam świeżego powietrza i pięknych krajobrazów,

których jest tam mnóstwo, bo wioska położona jest niedaleko Bieszczad.

Otaczają ją liczne wzgórki i pagórki, na których rosną rozległe lasy.

Można też podziwiać panoramę Bieszczad, ale tylko wtedy, gdy wyjdzie się

na którąś z wyższych gór.

Gdy wróciłem od babci, na drugi dzień pojechałem z rodzicami na Słowację

do miasta Liptovsky Mikulas, gdzie byłem dwa tygodnie. Główną atrakcją

był największy aquapark na Słowacji, który znajduje się na obrzeżach

tego miasta. Było w nim 21 rur i zjeżdżalni, oraz 9 basenów, w tym 6

całorocznych. Miasto to położone jest w Tatrach Niskich, co dostarczało

wielu atrakcji, a jedną z nich była Jaskinia Lodowa, w której byłem.

Jest w niej bardzo zimno, chociaż na podwórzu jest bardzo ciepło.

Jaskinia ta liczy 650 metrów długości, a dla turystów została

udostępniona w 1934 roku i nadal jest przez nich chętnie odwiedzana.

Ze Słowacji przywiozłem wiele pamiątek i oczywiście wspaniałe wspomnienia z pobytu w tym pięknym mieście.

Te wakacje oceniam na jedne z bardzo udanych ponieważ niemal codziennie

poznawałem nowe miejsca i nowych ludzi, co sprawiło, że nie miałem czasu

na nudy.

Całkiem niezłe opowiadanie, ale niektóre zdania się dziwnie czyta, jest kilka powtórzeń. Jak nie poprawisz to bue biore, no chyba, że nie będzie lepszych. Ewentualnie twoją prace "przerobie" na moją, pozmieniam kilka zdań. W każdym razie poczekam na prace innych.

finalrender.png

Opublikowano

Nikt ci nie napisze za nagrodę na forum, jeszcze rozkazujesz nam, a my na to odpowiadamy nie...

Nie dałeś nam (użytkownikom) pewności ze nas nie oszukasz... Poprostu nie chce

Polecam ci zadane[kropka]pl jednak tam ci takiego czegoś za darmo nie zrobią

EDIT: Dobrego opowiadania

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Nikt ci nie napisze za nagrodę na forum, jeszcze rozkazujesz nam, a my na to odpowiadamy nie...

Nie dałeś nam (użytkownikom) pewności ze nas nie oszukasz... Poprostu nie chce

Polecam ci zadane[kropka]pl jednak tam ci takiego czegoś za darmo nie zrobią

EDIT: Dobrego opowiadania

w czym mam was oszukiwać? To my w coś gramy czy jak? Nie rozumiem.

Mogę zapłacić, ale dolara max Nie zapłace, bo dostane bana

finalrender.png

Opublikowano

w czym mam was oszukiwać? To my w coś gramy czy jak? Nie rozumiem.

Mogę zapłacić, ale dolara max Nie zapłace, bo dostane bana

To prawda całe to zadanie jest jakieś dziwne nie rozumiem, tak ciężko siąść na 5-10 min max i napisać o byle o czym ??? jak nie byłeś nigdzie daleko to napisz coś co robiłeś blisko domu, albo wymyśl coś, jest tyle różnych opcji, że nawet małe dziecko ci opowie ;_;

Popieram tych co sądzą, że to ściema :)

za taaakie proste cuś 100lików haha a masz raptem 7 postów i niby jak możemy cie uznać za prawdomównego ???

– Czas wykazać się męstwem!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

To prawda całe to zadanie jest jakieś dziwne nie rozumiem, tak ciężko siąść na 5-10 min max i napisać o byle o czym ??? jak nie byłeś nigdzie daleko to napisz coś co robiłeś blisko domu, albo wymyśl coś, jest tyle różnych opcji, że nawet małe dziecko ci opowie ;_;

Popieram tych co sądzą, że to ściema :)

za taaakie proste cuś 100lików haha a masz raptem 7 postów i niby jak możemy cie uznać za prawdomównego ???

na tym forum jestem od 2k11, to jest moje nowe konto.

100 lajków to nie problem, 10 razy po 10 lajków.

A ja nie napisze opowiadania i tyle, jak chcecie lajki to wy to zróbcie. Siedziałęm większość czasu w domu, nie mam kolegów

finalrender.png

Opublikowano

na tym forum jestem od 2k11, to jest moje nowe konto.

100 lajków to nie problem, 10 razy po 10 lajków.

A ja nie napisze opowiadania i tyle, jak chcecie lajki to wy to zróbcie. Siedziałęm większość czasu w domu, nie mam kolegów

Nie masz kolegów nie dziwne co nas to obchodzi czy masz 2 konto od wtedy i wtedy masz nowe bo pewnie stare ma perm bana :)problem bo mozesz ich nie dać a za taką błachostkę to bezsens :)

I tak ci nikt nie napisze tego wypracowania. problem siąść napisać co robiłeś przez 2 miesiące ??? wiesz powiem szczerze WSTYDZIŁBYŚ SIE!

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

Nie masz kolegów nie dziwne co nas to obchodzi czy masz 2 konto od wtedy i wtedy masz nowe bo pewnie stare ma perm bana :)problem bo mozesz ich nie dać a za taką błachostkę to bezsens :)

I tak ci nikt nie napisze tego wypracowania. problem siąść napisać co robiłeś przez 2 miesiące ??? wiesz powiem szczerze WSTYDZIŁBYŚ SIE!

Napisałeś, że mam 7 postów, to brzmiało tak jakbyś nie mógł mi zaufać własnie przez to, przez to, że jestem niby nowy na forum (ale tak nie jest), więc napisałem, że to nie moje pierwsze konto. Tak, stare ma perm bana, a co? Dla mnie to nie jest błachostka, zawsze miałem problem z pisaniem opowiadań, charakterystyk itp. Nie lubię też pisać o tym co robię, jak wyglądam i jaką wczoraj kupe zrobiłem, nienawidzę. Z tym tekstem, że nie mam kolegów to troche był żart xD Nie sądziłem, że przyjmiesz to na powaznie. Nie chcę już z toba pisać, dam 100 lajków, jak ktoś nie wierzy to nie robi opowiadania, nie będzie mial się o co martwić, a jak ktoś mi zaufa (a warto) to dostanie 100 lajków za taką "błachostke" chociaż dla mnie to błachostką nie jest, byłoby tak, gdyby moje wakacje były faktycznie ciekawe, a ja nie mam o czym opowiadać..

finalrender.png

Opublikowano

Napisałeś, że mam 7 postów, to brzmiało tak jakbyś nie mógł mi zaufać własnie przez to, przez to, że jestem niby nowy na forum (ale tak nie jest), więc napisałem, że to nie moje pierwsze konto. Tak, stare ma perm bana, a co? Dla mnie to nie jest błachostka, zawsze miałem problem z pisaniem opowiadań, charakterystyk itp. Nie lubię też pisać o tym co robię, jak wyglądam i jaką wczoraj kupe zrobiłem, nienawidzę. Z tym tekstem, że nie mam kolegów to troche był żart xD Nie sądziłem, że przyjmiesz to na powaznie. Nie chcę już z toba pisać, dam 100 lajków, jak ktoś nie wierzy to nie robi opowiadania, nie będzie mial się o co martwić, a jak ktoś mi zaufa (a warto) to dostanie 100 lajków za taką "błachostke" chociaż dla mnie to błachostką nie jest, byłoby tak, gdyby moje wakacje były faktycznie ciekawe, a ja nie mam o czym opowiadać..

SRSLY ??? Na serio ??? jaja se ze mnie robisz ? Pierw piszesz, że nie masz kolegów, teraz to odwołujesz, za chwilę, że nie lubisz pisać o sobie ... nikt ci nie karze pisać o sobie. Jak masz taki problem to napisz co kolega lub kolezanka robiła będzie to to samo jak by ci ktoś wymyślił. A perm bana za darmo się nie dostaje :) nagrabiłeś sobie to masz PERMA :) POZDRO i nara, pisz sam bo raczej nikt ci nie pomoże.

– No nie ... znowu?

image.jpg

Opublikowano

SRSLY ??? Na serio ??? jaja se ze mnie robisz ? Pierw piszesz, że nie masz kolegów, teraz to odwołujesz, za chwilę, że nie lubisz pisać o sobie ... nikt ci nie karze pisać o sobie. Jak masz taki problem to napisz co kolega lub kolezanka robiła będzie to to samo jak by ci ktoś wymyślił. A perm bana za darmo się nie dostaje :) nagrabiłeś sobie to masz PERMA :) POZDRO i nara, pisz sam bo raczej nikt ci nie pomoże.

A czy ja napisałem, że dostałem perma za darmo? Umiesz czytać? Powiedz gdzie coś takiego napisałem. "nie mam kolegów" - napisałem to dla beki, ty to wziąłeś na powaznie no to odpisałem, że to żart.. No nie lubię pisać o sobie, to ma być moje wspomnienie. Weź idź, bo masz ciągle jakieś problemy

finalrender.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...