Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban za nic

domino1209

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem ze takich tematow jest sporo, ale uwazam ze ten odstaje od reszty. Dzis rano loguje sie na konto i zaczynam gre. Wchodze na 1 z moich postaci. Gdy sie zaladowala nagle zginąlem i wszystko bylo biale. Pisalo tylko "you are dead" nie pisalo kto mnie zabil. Wylaczylem gre i wszedlem na inną postaci. podczas logowania wyskoczyl jakis komunikat i gra sie zawisila. Nastepnie kliknąlem alt+f4. gdy odpalaem ponownie gre dostalem bana na stale ;( . NIGDY nie uzywalem hackow i nie sciaglem tego typu programow. Pisalo "you are permanently banned". Czego ku*wa moze to byc winna? czy ktos jeszcze mial podobny problem. Jak napisac do supportu, aby odbanowano te konto?? ktos mi moze pomoc?? :( szukalem dlugo w innych tematach ale odpowiedzi nie znalazlem. napisalem juz do supportu "Welcome, i get banned for nothing. I dont use hacks and i never looking for this. I logined on infestion and i started game. when i game has stared and my character was ready i die after login and i was under map. i saw only white things i and nothing can do. I quite game and i want start infestion:survival stories again but when i turn on this game on steam i saw that. "you account has been permanelity bannded". please UNBAN this account."

Prosze o pomoc :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja to samo. wczoraj identycznie to samo mi sie stało . wyjebało mnie na góre na zachód od południowej strefy. nie wiem kurwa co te debile se myślą. pzdr

Opublikowano

ja to samo. wczoraj identycznie to samo mi sie stało . wyjebało mnie na góre na zachód od południowej strefy. nie wiem kurwa co te debile se myślą. pzdr

Napisales do supportu??

sporo moich kolegow podobnie dostalo bana jak ja, z nic ;( zauwazylem ze produceci WarZ raz na miesiac banuja konta. losowo, aby zwiekszyc zysk z sprzedarzy. co za banda chu**

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety, na 100% nic nie zdzialasz. Moj kumpel dostal w podobnej sytuacji bana w kwietniu, napisal maila i ... i czeka do dzis :(.

Jedyna mozliwosc, ze byl to kolejny wybryk FF i polecialy niesluszne bany w duzej ilosci (juz byly takie przypadki, a poszkodowani dostawali w ramach przeprosin GC) i nastapi odblokowanie kont grupowo, moze.

P.S.

Dodanie PB do tego smiesznego FF spowodowalo, ze kazdy dzien gry to niesamowity wyczyn ;)

No ale to WarZ :)

test

Opublikowano

@up to nie bugi , jeśli ktoś dużo w to gra to oni bnaują bo wiedzą że kupi jescze raz a np . Zombie barricad'a nie zbanują bo zawsze ma live i ma Cheat Window .. na słuchawkach kamerka na monitor ustawiona żeby go nie zbanowali bo on ma zaje .... super refleks

55aR3G.png

Opublikowano

@up to nie bugi , jeśli ktoś dużo w to gra to oni bnaują bo wiedzą że kupi jescze raz a np . Zombie barricad'a nie zbanują bo zawsze ma live i ma Cheat Window .. na słuchawkach kamerka na monitor ustawiona żeby go nie zbanowali bo on ma zaje .... super refleks

Fakt faktem sporo gralem, ale nigdy nie kupie ponownie warZ bo nie bede dawal zarobic zlodzieja

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...