Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, no więc zamiast grać na tym gównianym Csro, nie lepiej wrócić na RuSro na ten nowy serwer? Niedlugo powinien być otwarty więc od samego początku ze wszystkimi można zacząć i guild zrobić.

Opublikowano

Gówniane to ty masz zdanie o csro.Ekipa jest.... Farmimy się na ong.Party łatwo zrobić.A na rusro z nowym serwerem znów będzie to samo.

Opublikowano

Csro to shit poprostu, mało osób, więc gra z 500 osobami na serwerze gdzie lvle mają ponad 90 to lipa.

Nawet 1 strony party nie ma.

są nieraz 2 strony ;p a po to robimy guild by robić pt będzie 50 osób to zobaczysz ze łato będzie o pt a przynajmniej w gronie przyjacioł a nie z tępymi ruskami biegać bedziemy co piszesz mu lure a on ku*** bije moby

pozatym nie wybacze ruskim BANA za nick ;p

myl07.png

cSRO - OFFLINE

Server: ÍőµŔáۡĺ

Nick: MyL0

Level: 101

Build: Bicheon / Light /Cold / Pure INT

Guild: TheKillers * EliTe

Farming is finished 1.860.000

Opublikowano

Csro to shit poprostu, mało osób, więc gra z 500 osobami na serwerze gdzie lvle mają ponad 90 to lipa.

Nawet 1 strony party nie ma.

Bo jak ty wbijasz do gry kiedy chinole śpią to się nie dziwię...

Opublikowano

Bo jak ty wbijasz do gry kiedy chinole śpią to się nie dziwię...

To wbijaj sobie jak nie śpią, wstawaj o 3 rano by pograć sobie w głupią gre, GL&HF

Opublikowano

Heh ja pier*** rusro, bana dostałem i nie mam zamiaru tam wracać, na bocie se nie pograsz bo odrazu ban :/ Lepiej już na isro bo przynajmniej global :) (rusro też global ale nie taki jak isro ;) )

Opublikowano

Heh ja pier*** rusro, bana dostałem i nie mam zamiaru tam wracać, na bocie se nie pograsz bo odrazu ban :/ Lepiej już na isro bo przynajmniej global :) (rusro też global ale nie taki jak isro ;) )

Bana dostali wszyscy za nick ja na bocie i inni z mojej gildi jadą na Ribocie i bana nie dostali nie wiem jak Ci co na isrobocie grali

65560871608252792450.jpg
Opublikowano

A ty już isro męczysz :P? Nie dawno w sygnie miałeś sjsro, ale twoja sprawa.Ciekawe ile wytrzyma isro tak.

Admin Cienia
Opublikowano

Bana dostali wszyscy za nick ja na bocie i inni z mojej gildi jadą na Ribocie i bana nie dostali nie wiem jak Ci co na isrobocie grali

Dostaną bana co do głowy do końca beta testów, pozdro. ;)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

@up

dzieki za motywacje :D

@Topic

jakos narazie chyba przestali znow bannowac bo nikt banna nie dostaje ;]

na rusro zaczynaja sie eventy ostatnio zrobili to caly server przywalil.

narazie jade 24/h na botcie i mam juz 50 i banna nie dostalem i sie nie zapowiada.

Gildi tylko sensownej nazwy nie umiem zrobic to jakby ktos z was ktorzy graja na rusro zrobil gildie to kilka osob ze mna by dolaczylo..

Jak tam checie ja goraco zapraszam na rusro jak nie to grajcie na csro :D chociaz wiem ze juz na csro macie duza ekipe

Pzdro

sygna1o.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Sonyou. Jak ja tworzyłem gildie to wypisałem sobie wszystkie znaki po rusku i ułożyłem literki które ładnie wyglądają, potem wystarczy wklepać, bynajmniej ja sobie taki system wykminiłem.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM