Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lubicie sluchac muzyki?

LapajBucha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poznalem ostatnio pare osob ktore nie lubia sluchac muzyki.... nie wiem jak oni tak moga .. a wy lubicie sluchac muzyki?

jokersignaturebyfilipdi.jpg

jeśli pomogłem lub doradziłem daj + a będę wdzięczny ;)

Opublikowano

pytasz w dziale "muzyka", więc się domyśl...

a z nie lubieniem jest tak samo jak z grami, piłką nożną itp.

shoob.png

Opublikowano

Poznalem ostatnio pare osob ktore nie lubia sluchac muzyki.... nie wiem jak oni tak moga .. a wy lubicie sluchac muzyki?

Nie ma tak że ktoś nie lubi słuchać muzyki. Oni po prostu nie wiedzą co lubią i to wszystko.

Widocznie nie spotkali się jeszcze z tym co im się spodoba. Niektórzy ludzie są ograniczeni i to wszystko.

Powiedź takiemu a posłuchaj sobie to albo to czy tamto to odpowie ci "nie lubię słuchać muzyki". No i skąd taka osoba

może wiedzieć czy coś lubi skoro nie ma zamiaru nawet tego posłuchać. Ogólnie rzecz biorąc dużo jest tak ograniczonych

osób które twierdzą że czegoś nie lubią nawet nie mając z tym do czynienia. - smutne ale prawdziwe.

Dajmy na to taki przykład, podejdź do dresa i zapytaj czy lubi metal albo rocka. Automatycznie dostaniesz odpowiedź przeczącą

a owy delikwent nigdy nie słyszał nic z tego gatunku. Zapytaj takiego dlaczego tego nie lubi to odpowie "bo nie i już" a na pytanie

co mu się nie podoba w tej muzyce powie że wszystko. Oczywiście nie mówię że każdy dres jest tak ograniczony, dres miał tu

tylko posłużyć jako przykład bo w każdej kulturze znajdują się ludzie ograniczeni :)

Tak jeszcze nawiasem to czytałem o tym że każdy człowiek lubi muzykę i nie ma tutaj wyjątków.

Muzyka jest w każdym z nas i tyle ;)

HBV27j.png

Opublikowano

Nie ma tak że ktoś nie lubi słuchać muzyki. Oni po prostu nie wiedzą co lubią i to wszystko.

Widocznie nie spotkali się jeszcze z tym co im się spodoba. Niektórzy ludzie są ograniczeni i to wszystko.

Powiedź takiemu a posłuchaj sobie to albo to czy tamto to odpowie ci "nie lubię słuchać muzyki". No i skąd taka osoba

może wiedzieć czy coś lubi skoro nie ma zamiaru nawet tego posłuchać. Ogólnie rzecz biorąc dużo jest tak ograniczonych

osób które twierdzą że czegoś nie lubią nawet nie mając z tym do czynienia. - smutne ale prawdziwe.

Dajmy na to taki przykład, podejdź do dresa i zapytaj czy lubi metal albo rocka. Automatycznie dostaniesz odpowiedź przeczącą

a owy delikwent nigdy nie słyszał nic z tego gatunku. Zapytaj takiego dlaczego tego nie lubi to odpowie "bo nie i już" a na pytanie

co mu się nie podoba w tej muzyce powie że wszystko. Oczywiście nie mówię że każdy dres jest tak ograniczony, dres miał tu

tylko posłużyć jako przykład bo w każdej kulturze znajdują się ludzie ograniczeni :)

Tak jeszcze nawiasem to czytałem o tym że każdy człowiek lubi muzykę i nie ma tutaj wyjątków.

Muzyka jest w każdym z nas i tyle ;)

Nie kombinuj mi tutaj, niektórzy wolą siedzieć cicho, w ciszy i bez muzyki, to co tutaj odpierdalasz to jakaś filozofia, na dodatek bez sensu.

shoob.png

Opublikowano

Ja lubię, czasem jak nie wiem co puścić to leci lista z winampa albo jakieś full albumy z YT, teraz np naszło mnie na radio Flash FM z GTA VC i sobie słucham xD

Opublikowano

Nie kombinuj mi tutaj, niektórzy wolą siedzieć cicho, w ciszy i bez muzyki, to co tutaj odpierdalasz to jakaś filozofia, na dodatek bez sensu.

Jeżeli chcesz wytykać błędy to sprawdź czy masz rację. Jeżeli nie chce Ci się nawet tego to zalecam nie wypowiadanie się.

Jak już wspomniałem każdy człowiek potrzebuje muzyki tak samo jak miłości itd. Zostało to naukowo udowodnione a to że nie zajmujesz

się niczym co mogłoby poszerzyć Twoje horyzonty i poznać naturę człowieka to nie mój problem :)

No a teraz możesz przeprosić za swój brak elementarnej wiedzy ;)

HBV27j.png

Opublikowano

ja się boję słuchać i nigdy nie słuchałem.

więc słyszę tylko naturalne dźwięki ;o

@Top

A kto nie lubi?

Każdy ma swój typ muzyki raczej którą lubi :P

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Dziwny temat ale okej ... Z muzyką jest jak z każdym innym hobby czy częścia tego co lubimy robić/wykonywać. U mnie jest natomiast tak że bez muzyki ani rusz. Pozdro

Opublikowano

co w tym dziwnego? muzyka to forma rozrywki, znam typa co nie słucha jej za dużo ale za to jara się filmami itd.

a ja lubię słuchać muzyki

Opublikowano

Muzyka dla mnie to chwila relaksu, gdy słucham jej mogę się odprężyć i pomyśleć o pewnych kwestiach na spokojnie.

Pewnie każdy z Nas lubi muzykę, ale innego gatunku :]

Opublikowano

kwestia nir lubienia muzyki jest taka sama jak lubienie koloru przezroczystego. Czyli o ile zaliczymy ciszę do muzyki, nikt nie może nie lubić muzyki.

shoob.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście lubię słuchać muzyki... Rano gdy idędo szkoły, po szkole gdy gram... Słucham muzyki cały dzień... Jakoś bez muzyki tak mi dziwnie smutno C: Pozdrawiam :)

666

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...