Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę utorzyć portalu do Netheru ani do Endu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam od niedana serwer i pierwszy raz sie z takim przypadkiem spotkałem że nie mogę utworzyc portalu na cuboidach moge utworzyc ale on nie teleportuje a poza cuboidem gdy podpalam to nic sie nie pojawia

Proszę o pomoc odwdziecze się

Oraz drugie pytanko jest jakis plugin ktory by wylaczał vipom fly gdy walczą? i plugin który zabija gracza ktory walczac lognie się?

Opublikowano

W pliku server.properties powinieneś włączyć nether oraz end. Jeżeli chodzi o TNT to albo jest zablokowane w worldguard albo używasz plugin modifyword, wtedy usuń plugin ponieważ nie jest on potrzebny lub dodaj do pliku permissions.yml:

- modifyword.*

Members ---> Pro User ---> Postmaker ---> Black Member ---> MPC Champion ---> MPC Gold Member ---> MPC Winner

Opublikowano

Nie znasz sie? Skasuj serwer, tylko te serwery z taką administracją zaśmiecają rynek

W Server.propotiels aktywuj portale po dopisaniu "true" do odpowiedniej linijki

TnT: skonfiguruj plugin WorldGuard, używasz gotowej paczki to często sie tak dzieje...

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

Plugin zeb nie logali to Combat Log..

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Asserox dzieki

Koornel wielkie dzieki za taka pomoc to ;/// chcialem zebys pomogl a nie wbil posta i mnie obrazac bo to co podales tez nie dziala

Vergras Dzieki ale szkoda ze nie pomoglo

a teraz drugie pytanko

&7[{GROUP}]&r {DISPLAYNAME}&7:&r {MESSAGE}'

jak to jest w essetials to co wpisac zeby z przodu pisała gildia?

Opublikowano

Gildia? A jak iamsz plugin bo w najnowszym factions tego nei zrobisz za pomoca essentials ,podaj nazwe pluginu od gildii

Moje Prawdziwe Konto : AsserorXxX : Dostalem bana do 08.10 Wiec Lajki Za Pomoc prosze tam:)) Jak Cos moge korzystac z tego konta!!!

Opublikowano

Jesli masz najnowsze factions to wchodzisz w folder mstore (Tam gdize jest folder world itp) I wchodzisz znowu w folder u conf i i otwierasz to (Najlepiej NotePad ++) Pozniej szukasz linijki Chat Prefix : False - I tam gdzie jest false zmieniasz na true;)

Opublikowano

Juz znalazlem ,teraz to jest gdzie indziej ,wejdz w factions_Mconf pozniej otworz instance i tam jest linijka 9 "Chatsetformat: false - tam gdzie false zmien na true i dziala;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...