Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Czy zakup Pantheona dla 16 lvl był dobry ?

RamseyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema

Chciałbym się was spytać czy zakup Pantheona dla 16 lvl był dobry ? Przeczytałem wiele dobrych rzeczy na jego team że ma dobre ulti itp.

Jak myślicie uda mi się go ogarnąć ?

(P.S Jak byście mogli to napiszcie jego wady i zalety)

Opublikowano

Oczywiście, że dobry zakup.

Ogarniesz, trudny nie jest.

+stun

+rzucanie na Q

+E bijace kilka celów naraz

+ult pozwalajacy na odcięcie przeciwników od reszty, bądź na skuteczny gank.

Opublikowano

Ja nie odpowiem na pytanie ale mogę Ci napisać żebyś nie kupował na razie postaci, lecz grał tylko darmowymi. Zanim osiągniesz 30 lvl to powinieneś pograć większością postaci i wtedy zdecydujesz, którą warto kupić.

Po za tym kupowanie postaci wtedy, gdy ktoś Tobie ją poleci i idzie mu nią dobrze to nie znaczy, że Tobie też tak będzie szło.

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Panth nie jest zbyt trudny, jednak tak jak większość postaci wymaga treningu. Po rozegraniu nim kilkudziesięciu/kilkuset gier z pewnością go ogarniesz.

+ łatwy harass

+ zadaje sporo dmg'a

+ mocny podczas early/mid game

+ świetny pasyw

+ mocny ultimate

+ CC

Opublikowano

Moim zdaniem nie ten dział... Aczkolwiek:

Pantheon nadaje się na solotopa (w sumie tylko, pomijamy high elo mety z paragonem na mida)
Stun - jest, niskie CD - jest, potężny haras z "E"- jest. Dobijanie uciekających dzi... graczy z dzidy z Q oraz krytyki poniżej 15%hp celu... Świetna postać, dość łatwa do wymasterowania, escape system z ulti... Budujesz go pod AD offtank, chyba że ogarniesz tanky team, to możesz spróbować crit paragon (meta z ameryki). Wiadomo, jakiś lifesteal, infi, warmog atma, phantom i jazda. Świetna postać, niedoceniana ale jak złapie 2-3 kille w early to w late jest maszynką do mirdowania :D + pasywka pozwalająca na przyjęcie (przy ogarnięciu) 3 hitów od tura na klatę :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Siema

Chciałbym się was spytać czy zakup Pantheona dla 16 lvl był dobry ? Przeczytałem wiele dobrych rzeczy na jego team że ma dobre ulti itp.

Jak myślicie uda mi się go ogarnąć ?

(P.S Jak byście mogli to napiszcie jego wady i zalety)

Pewnie . Banalna postać . Łatwo ogarniesz .

+łatwo się wbija na tf'y dzięki ultowi

+stun/doskok z W

+dobry haras

+nękanie enemy z Q w early game.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...