Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]Nostale only for money

TworcaSerwow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy was tez zalamalo to ze teraz nawet glupia perla NK jest za 99 nd? ze krzaki normy sa za ponad 50 zl? czy tez nie chceli byscie zeby byly max po 10 zl? to mnie dobija niedlugo bedzie wszystko po 100 zl...

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

[Dyskusja] Dyskusja for Dyskusja

Ogarnij sie. Gameforge chce JAK NAJBARDZIEJ DOGODZIC TAKIM MARUDOM JAK TY.

Dali wam event bez is, z warunkiem perly nk.

Dodali wam pety po 50 -100 zl, a wczesniej krzaka mozna bylo dropnac za tyle samo/ 2 x tyle.

Jak przestana grac ludzie, co sie nie stanie, to zmienia ceny spowrotem.

@up , Opis, U2 , tylko moja data to chyba kwiecien 2010 ;d

1385975953-U914647.png

Opublikowano

Krzaki po 10 złoty? pff to by zniszczyło tą grę, w Nostale powinny być tylko boxy losowe i może 2 pojazdy i 1 krzak 100% ;) żeby dzieciarnia się nie pluła co lubi wszystko dostać łatwo.

Nossiego dali do NM.. z unikatowego zrobili zwykłego ;x...

Powinni dodać pojazd drogi, ciężki do wydropienia i dać słowo że nigdy nie będzie w NM 100% :P wtedy bym kupił, to samo z krzakiem.

Co do NM teraz to wiesz.. Event mieliście 100% darmowy... krzaki, pirat itd;p nowy krzak z buffem.. i z aoe = do expa, testowałem go nawet na rajdzie ognia i dawał rade, a to że perły itd dali wtedy za 99nd pewnie zmienią niedługo, to tylko chwyt żeby zarobić ;) jednak nie zmienia to faktu że event dalej był darmowy.

Wiesz krzak kolorowy chodzi po 10kk... chyba mi nie powiesz że to drogo :) najlepsze pety w grze, które mogą doskonale tankować i to ma być drogo?

może jeszcze zechcecie fibi i puszki po 20złoty od sztuki >.<

Centki po 9-14kk... najlepszy tank w grze bez buffa - 9kk możesz spokojnie na low lvl w 2-3 dni nazbierać chodząc na bb i dropić np. piórka w shanerce i już masz krzaka jednego z lepszych.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

149 ND to rozsądna cena. Chyba lepiej wydać np. 100zł na noski niż na marne 10 paczek fajek, a poza tym są różne promocje i jak ktoś ma poukładane w głowie to doładuje sobie nd w czasie happy hour a wyda w trakcie akcji zwrotu. Ludzie gra musi jakoś zarabiać, gf stara się każdemu dogodzić a Wy tylko dajecie im kopniaki w tyłek. Najlepiej to by było żeby zlikwidowali nosmarket, bo wtedy każdy się może pochwalić że ciężko pracował na swoją postać. :)

Opublikowano

@up

Gdyby zlikwidowali NM to by nie mieli jak to wszystko oplacic, wg. mnie ceny sa dobre. Muszą jakos zarobic na oplaty tego wszystkiego, jak nie chcesz wydawac kasy na nm to nie musisz, ta gra jest darmowa. :)

Opublikowano

Już pierdoli wam w dupie do reszty.

Jak macie taki problem to wypierdalać na UK i tyle -.-

Płaczecie bo nie ma jak zarobić bo nosmall drogi. Z tego co wiem to piórka też są po 17-19k a nie po 500gold.

BB ciągle są.

Nikt wam nie każe ładować ND no ja pierdole.

Ja osobiście ładowałem 3x za 100zł, gdyż wolę kupić gotowe blue 99+9, ulepszyć holkę na +9 w 5minut i iść na dwór. Mi to sprawia przyjemność, podobno o to chodzi w grach...

Wolę wydać 100zl i iść mieć normalne życie, niż pierdolić wszystko bo EQ musi być, cały dzień no lifu bo EQ samo się nie zrobi ;/

Przewraca wam się w dupach i tyle. Najlepiej jak by usunęli Item Shop, wtedy tylko i wyłącznie byście płakali bo nie ma jak zarobić bo wszystkie spoty zajęte -.-

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ja mam przerwe od nostale :3 juz od czerwca i zyje sa inne gry inne zajecia nie tylko komputer

Marudzicie a z czego gra ma ske utrzymywac?

Dla mnie to czasami przesada no ale jakos trzeba dac rade :3

JEB*C MINESKY.PL !!! PJONA!

2rwqg40.jpg

Opublikowano

A może tak dziecko odejdzie od komputerka? Cena jest dobra i taka jaka powinna być. Minusem jest to, że unikatowe pety i pojazdy są w NM. Teraz ktoś z nossim nie zawsze jest pro gościem który zarobił kupe hajsu a kimś kto załadował tylko hajs. Lepiej jest jeżeli się nie ładuje tych ND. Są tego przykłady co wcale nie wydawali na ND a są PRO niż niejedno tzw. "DZIECKO IS"

Opublikowano

"

Płaczecie bo nie ma jak zarobić bo nosmall drogi. Z tego co wiem to piórka też są po 17-19k a nie po 500gold.

BB ciągle są.

Ja osobiście ładowałem 3x za 100zł, gdyż wolę kupić gotowe blue 99+9, ulepszyć holkę na +9 w 5minut i iść na dwór. Mi to sprawia przyjemność, podobno o to chodzi w grach...

Wolę wydać 100zl i iść mieć normalne życie, niż pierdolić wszystko bo EQ musi być, cały dzień no lifu bo EQ samo się nie zrobi ;/

Przewraca wam się w dupach i tyle. Najlepiej jak by usunęli Item Shop, wtedy tylko i wyłącznie byście płakali bo nie ma jak zarobić bo wszystkie spoty zajęte -.- "

149 ND to rozsądna cena. Chyba lepiej wydać np. 100zł na noski niż na marne 10 paczek fajek, a poza tym są różne promocje i jak ktoś ma poukładane w głowie to doładuje sobie nd w czasie happy hour a wyda w trakcie akcji zwrotu. Ludzie gra musi jakoś zarabiać, gf stara się każdemu dogodzić a Wy tylko dajecie im kopniaki w tyłek. Najlepiej to by było żeby zlikwidowali nosmarket, bo wtedy każdy się może pochwalić że ciężko pracował na swoją postać. :)

A nie lepiej kupic se pare ksiazek? nie trzeba odrazu na fajki bo palenie jest dla ciot ;)

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

"

BB ciągle są.

Przewraca wam się w dupach i tyle. Najlepiej jak by usunęli Item Shop, wtedy tylko i wyłącznie byście płakali bo nie ma jak zarobić bo wszystkie spoty zajęte -.- "

A nie lepiej kupic se pare ksiazek? nie trzeba odrazu na fajki bo palenie jest dla ciot ;)

Jak by nie biło IS to NosTale byłoby płatną grą :) I to nie jakieś marne 2zł tylko 20zł miesięcznie :c

Opublikowano

Jak by nie biło IS to NosTale byłoby płatną grą :) I to nie jakieś marne 2zł tylko 20zł miesięcznie :c

Wolalbym placic 20 zloty miesiecznie i gre bez ITEM SHOPU

Nostale to gra typu Pay to Win

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...