Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Polaczki

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego zawsze trafiają mi sie jakieś polaczki w teamie? Jeden się kłóci o mida, ok 2 mid, inni się flamią, jeszcze inny trolluje bo mu topa zajął. Dlaczego ludzie nie mogą się pogodzić z tym, że ktoś na chacie szybciej zaklepał line'a? Wyklinają na siebie przez pół godzinyn i nie da się grać po prostu jak wbije ci taki kassadin 10/0. Ja jak ktoś zajmie mi lane'a to mogę się z tym pogodzić i nawet wziąć supporta. Teraz sobie odpuściłem rankedy, bo tam totalna masakra i postanwiłem pograć normale i co? Wcale nie jest lepiej. Kiedyś w ogóle nie było polaczków, a teraz to gówno rozmnarza się w błyskawicznym tempie. Teraz przeciętny gracz w miarę ogarnięty niema szans się wybić, bo zawsze jakiś zasrany dzieciak ci popsuje rozgrywkę. Aż zacząłem brać się za trybunał aby tępić to robactwo, ale i tak mało co zdziałam, bo dużo osób olewa reportowanie. Patrząc na te wyższe dywizje to aż można pozazdrościć, bo tam jest naprawdę dobre zgranie. Jak coś to nie piszcie mi, że żalę się, bo nie mogę się wybić do srebra. Wcale nie! Rankedy mam już w dupie. Gram teraz dla funu normale. Mógłbym je nawet przegrywać co chwilę, ale jak by nie było żadnego idioty. Co sądzie aktualnych czasach LoLa, bo ja myślę, że coraz więcej dzieci gra i coraz to głupsze społeczeństwo się robi.

Opublikowano

Płaczem i tak nic nie zmienisz.

Jest jak jest i tak najwidoczniej zostanie.

Takie czasy.. Dzieciaki dostały komputer i dostęp do internetu to kto im zabroni w to grać? :>

Skoro tak Cię to boli to może czas zmienić grę?

Lub wyjdź na dwór po przegranym meczu.

Pobiegaj/Wyjdź ze znajomymi

N3aQbHb.jpg

Opublikowano

Nie odpisuj, i napisz że ich blokniesz.. blokuj i miej w dupie :).

Serio.. trafie nie kiedy na Anglika idiotę, albo inne kraj ale w większość jak widzę np. 3vs3 Zagraniczne.

To od razu mam uśmiech... dogadasz się.. pogadasz, na spokojnie pograsz miła atmosfera, najlepsi są Polaczki enemy :D pamiętam ostatnio jak jednemu pisałem po Angielsku oczywiście, tak żeby go nie urazić i żeby jego mały mózg nie skumał ^^.

No ale jak nie odpisać jak taki irytujący koleś jest, i nie kuma o co ci chodzi.

Ty piszesz do kogoś z enemy że dobrze zagrał itd a nagle jakiś polaczek cię wyzywa od noobów, od płaczków itd :> czasami myślę czy oni wgl używają czegoś takiego jak mózg ;x.

Najgorsze że jak blokniesz swój team to nie widzisz co piszą i później ciężko... no ale chyba lepiej grać już samemu i na spokojnie, niż się wkurzać przez całą grę.

Też odpuściłem rankedy wkur.. się poczekam do nowego sezonu, bez jaj.. nawet już supporto biorę, zgadzam się na to i próbuje carrować... oni nawet jak dostaną swoją linie to jest 1 wielki syf.

Moim zdaniem za flame itd minusować lvl ;) czyli nie wejdzie na ranked i niech gra normale.

Albo 1 dzień zawieszenia grania rankedów itd, chociaż wiem że to by było dużo roboty, ale Riot akurat to nie jest biedna firma :P i za taką symboliczną opłatą taki Polak by mógł 24/7 banować :D to tylko przykład.

Pozdrawiam i się nie przejmuj, patrz na swoją grę :D oni i tak z tej dywizji nigdy nie wyjdą, może za kilka lat;x.

Też najlepsze w innych graczach, jest dobra gra i przegracie a tu cisza spokój, porażka z godnością a Polak?

hah... Spam,flame cały team by zabił jakby mógł ale to co on źle zrobił to się już nie liczy.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Nie odpisuj, i napisz że ich blokniesz.. blokuj i miej w dupie :).

Blokuję, ale co mi to pomoże jak toper idzie na bota, 2 mid, soraka na topie? Albo feeduje "za karę", bo jaki on by nie był dobry jak byś mu nie zajął mida. Już nie mam nerwów odpowiadać na flame, więc blokuję, ale i tak przegrywam, bo troll team.

Opublikowano

Proponuje nauczyć się carrować noobków. Dopóki będziesz polegał na innych graczach, dopóty nie masz szans wyjść wyżej. To nie teamówka 5v5.

League of Legends

Opublikowano

Znajdź sobie duo i carruj większość gier, OLEWAJ flame, mutuj graczy. Druga osoba jak zobaczy że nie reagujesz to odpuści, a ciebie nie będzie denerwowało to co pisze bo nie będziesz tego widział. Jeśli jesteś wystarczająco dobry to powinno wystarczyć , i też nie flamuj innych nawet jak są najgorszymi tępakami, pogorszysz tylko sprawę

Szczerze mówiąc wyjście z Silvera zajęło mi dłużej niż przejście z Gold do Diamond, chociaż wtedy też mniej grałem, ale i tak głównie był to powód tego iż poziom graczy nie jest tam wcale dużo lepszy niż na brązie. Także potrzeba cierpliwości

Opublikowano

Trzeba się z tym pogodzić... Ja grałem rankeda z polakami i w lobby pisali że przegramy bo tanka nie mamy sretete, na końcu wygraliśmy i TEN POLAK wykerował tą gre.. Są wyjątki ale nie wszyscy, rano sobie typ wyszedł i mimo że zrobiliśmy ace 4 vs. 5 przegraliśmy... To najbardziej boli, kiedy wiesz że mogłeś wygrać bo w miare grałeś

Po prostu dziamal ;]

Opublikowano

Wyobraź sobie, że przeciwny team ma tak samo jak Ty :)

Powinieneś się cieszyć, że są tacy gracze, ty możesz mieć maksymalnie 4 takich (Ty jesteś świetnym graczem), przeciwnicy mogą mieć 5.

Opublikowano

mnei trovhe brak słow na to co na eune sie dzieje smurfa sobie tutaj zrobiłem na codzień na west gram platyna 3 tutaj wbiłem 30 kupiłem troche champow run itd żeby z niczym nie lecieć na rankedy. serie zrobiłem na 8/2 dali mnie do silver 1. rozegrałem 5 rankedów każdy w pizde. zastanawiam się ile jeszcze musze przegrać aby spaść. na serii nie miałem nigdy afka poza jednym meczem. w każdym grałem jungle bo to moj main. tutaj w 3 meczach na 5 miałem typów afk. o jungle się dobić też ciężko aczkolwiek zacząłem ją odpuszczać jak ktoś piszczy ale widze że nie warto bo na tej wysokości mało kto ją ogarnia, zazwyczaj mam feed junglera. wczoraj grajac aatroxem na vlada który mnie miał skontrować zrobiłem firsta potem zabiłem go drugi raz ale mój j4 2razy wyjebał sie na nim w efekcie czego straciłem turret i zaczął się flame że mam tankować i jestem jebanym noobem. ehh brak mi słów. raz jak picknąłem elise na jungle to skońcyło sie na tym że musze suppa grać bo last pick ma wyjebane w mój first i ja mam suppować.. innym razem gość sie o mida wkurwił i poszedł solo lux na elise... efekt 0/7 kolejny mecz first malph dostał nidale w 5minucie 0/3 jakiś inny first pick renekton kontruje na szybko garenem wzialem teleport ale mamy afk orianne z mida. potem zacka po 10min wracaja... w miedzy czasie pada bot a ja 5minut pytam gdzie jest kurwa ward na bocie żebym zgankował z topa? brak odpowiedzi.. z linie zszedłem w 16minucie na 3/0 130 coś farmy graves w tym czasie zrobił 11/0 w enemy... mecz skonczyłem przy 2 postaciach których conajmniej 5min każdej nie było w meczu jak nie dłuzej na statach 9/3... ale ciezko jest jak w 16minucie pada inhi na bocie a kurwa z topa też nie łatwo zejść i oddać turret... naprawde na seri ludzie sie staraja wygrać... a w tym s1 to brak mi słów bo nie zdąrze zrobić blue i reda reszte pomijam przed gankami a już często jest 0/2 ew 0/3. albo taki push ze słów brak i płacz że brak ganków a enemy jungler ciągle gankuje.. ale tak sie kończy push i brak umiejetnosci zfreezowania sobie lini... jak spadne do s2 i tam jakimś cudem zlece do 0 lp to pierdole to konto i oddam je jakiemuś znajomemu co w brązie się meczy może sobie coś ustuka, a ja wróce na westa gdzie an platynie nie ma takich problemów.

Opublikowano

Używajcie akapitów, bo waszego słowotoku nie da się czytać...
Środek na wygraną? Instalokuj swojego maina i miej wyjebane na polskie/greckie/ruskie ścierwo. Wbijasz do lobby, piszesz na czacie linie, minimalizujesz grę i wyjebka po całości, ekran ci sam wyskoczy z paska zadań jak przyjdzie wybierać linię, lockujesz i minimalizujesz z powrotem, ewentualnie jeszcze raz możesz napisać gdzie idziesz, by plebs zrozumiał i tyle. Mówie ci to działa, bo są 3 wyjścia.
1. Albo to gówno w lobby się do ciebie dostosuje - 65% szans
2. Albo jakieś ścierwo wyjdzie - 30% szans
3. Albo jakiś cwel będzie ragetrollował - 5% szans

Już od około 100 gier gram tym sposobem, i może jakiegoś trolla z tego powodu miałem z 3-5 razy, większość meczy wygrałem na luzie, wybiłem się z silvera i jestem na Gold 2, nie chce wiedzieć gdzie bym gnił gdybym się dostosowywał do polaczków-flamerów.

Opublikowano

@UP robie zupelnie to samo :-). Odkad zaczalem to robic z brazu wyszedlem na silver II . Wpisuje mid, instalockuje kayle i jedziemy. Na 120gier 2razy trollowali i 4razy byl duo mid, reszta to lajcik. Oni maja zniszczona psychike i rzucaja w matke krzeslem jak sie nie gra zgodnie z meta nawet jak ktos pickowal branda i widzial ze nie odpuszcze wyzywal mie caly mecz ale stal na bocie... te ludzie mysla ze duo mid to odrazu lose

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Ja jak już trafie na polaka, to albo dzieciak co trolluje - normalne, ale to raczej rzadziej. Często trafiam na ogarniętych i się nawet ciesze, bo lepsza komunikacja (na rankedach), jak się wyzywają czy coś, to po prostu blockuje i gram dalej, nie patrze na tych debili... xD ale u mnie aż tak źle to nie wygląda. Czasem gorsi są czescy... Ci to mnie strasznie wkur*iają, nawijają po tym swoim języku i jeszcze feedują w chui. (przykład: wczoraj gram rankeda, bot premade w nickach CZ, zeszli z bota staty 0/12. Przy okazji chciałbym ich pozdrowic!!)

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Niektórzy Polaki dobrze grają , nie wszyscy są słabi ^^ . Jak to Ci tak bardzo przeszkadza to przenieś się na inny server lol'a gdzie jest ich mało , riot losuje Ci przeciwników i sojuszników , więc musisz to przeboleć .

Opublikowano

Blokuję, ale co mi to pomoże jak toper idzie na bota, 2 mid, soraka na topie? Albo feeduje "za karę", bo jaki on by nie był dobry jak byś mu nie zajął mida. Już nie mam nerwów odpowiadać na flame, więc blokuję, ale i tak przegrywam, bo troll team.

Nie licz na dobrych graczy.. a jeżeli trafisz jakiegoś to poproś o duo... może się uda we 2 wyccarujecie.

Prawda taka że grę można wygrać solo lub we 2 jednak to nie takie proste jak się wydaje :P.

A najlepiej mieć na duo supporta - wtedy albo idziesz z nim na bot - feed np. vayne, na low elo prawie nikt jej nie banuje :D a ona feednieta pojedzie każdego :P i z górki.

lub on support ty top/mid/jungle najlepsze do carrowania mid latanie po liniach, Top - coś w stylu tryndy push/farma/push i zabić od czasu do czasu kogoś.

Push wygrywa Po 1 na low minimum 3 wróci na bazy i się rzuci na ciebie, wystarczy wtedy uciekać :P zmylić ich a twój team na midzie zabija reszta ;), głupotę graczy trzeba wykorzystywać ;x, jednak jak gra i oni cię wkurzają to będziesz mieć ciężko wygrać nawet 1 grę...

Można by było też się przenieść na Amerykański ale po 1 to kosztuje a po 2 tam już jest o wiele cięższy poziom, ale za to komunikacja normalna.

Riot mógłby dodać... kiedyś ktoś proponował takie coś czyli wybierasz jaką byś chciał linie :P większa szansa że ją dostaniesz = łatwa wygrana, bo ja np. supportem lamie... ja jestem pod grę agresywną i nigdy nie potrafię się z tymi adc dogadać, a godzę się na supporta bo 1 i tak cię nie puszczą jak masz last picka, a po 2 od kłótni zaczyna się a kończy na przegranej.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

pewnie sam jesteś takim polaczkiem i płaczesz

Miałem właśnie to napisać - opisujesz polaczków a sam pewnikiem takim jesteś, tyle że tobie nie pasują inni.

Sam tak mam o.O

Opublikowano

To jest gra. To ma sprawiać przyjemność. Przestań być gburowatym flejmerem i jak chcą iść we dwóch na mida, to niech idą. Może są do tyłu lvlem jeśli są idiotami i nie umieją grać, ale 2v1 powinni całkowicie outlvlować wrogie apc nie dając mu podejść do farmy (wczoraj graliśmy wyjątkowo normala, a że to normal, jak koleś picknął mida to stwierdziłem że go strolluje. Kass x Sona mid działa zajebiście, nawiązując do sytuacji. Ten TF padający na drugim od combo). Teoretycznie... Co kogo obchodzi dywizja? Ja wyszedłem do silveru, żeby nie mieć lamskiego brązu w profilu i gram w sumie same aramy, zresztą mamy to diamond TD przekroczone dwukrotnie i możemy się uznać za dobrych na aramach. Rankedy też dałoby się wybić, tylko po co - co nam to daje poza kolejnymi medalikami w profilu. Tylko spinające dupy dzieciaki flejmiące o no-100%-meta picki / ustawienie na liniach i za jednego deada na linii. Dobranoc, to nie dla mnie. Wolę wejść do queue na aramie i widzieć "me mid or troll" "no you fuker me mid" "me taric jungle" "me tank lux" - przynajmniej jest zabawnie, a to tylko troll, bo tam nawet nie ma linii <3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...