Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Ao Shin

Necek123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląda naprawde imponująco ! Mam nadzieje że to nowy champion *.* wreszcie smok ! ( nie liczac shyvany pol-smoka )

Opublikowano

Już było info o tym;) Jest to postać która będzie wydana ale nie teraz! Może wyjść nawet po 2 postaciach;)

giphy.gif

"Są ludzie, którym szczęście mig­nie tyl­ko na mo­ment, na mo­ment tyl­ko się ukaże po to tyl­ko, by uczy­nić życie tym smut­niej­sze i okrutniejsze." ~ Stanisław Dygat

Opublikowano

Witam. Przed chwilą przeglądając Facebooka zauważyłem, że Lol udostępnił takie zdjęcie Ao Shin. Co to w ogóle jest? ;d

http://imgur.com/h8XwH9S

Wraz z rozwojem społeczności League of Legends na całym świecie zyskujemy dostęp do wielu nowych inspiracji. Uznaliśmy, że będziecie chcieli rzucić okiem na bohatera, nad którym dopiero rozpoczęliśmy pracę. Poznaj Ao Shina, potężnego smoka burzy i strażnika natury. Według legend, gdy Ionia stawiała czoła największemu kryzysowi, Ao Shin zstępował z niebios.

Zacznijmy od tego, jak powstało jego imię. Ao to nazwisko rodowe mitologicznych smoczych królów, którzy władali wodą i pogodą. Wynika z tego, że to potężna, elegancka istota, będąca ponad problemami i zasadami ludzi. Shinmoże oznaczać wiele rzeczy, w tym dobrobyt czy nadchodząca burza. Ao Shin jest uosobieniem tego dualizmu ̶ może zesłać dobrobyt sojusznikom a tuż potem burzowy gniew na wrogów.

ASAS_PL_thumb.jpg

Społeczność od jakiegoś czasu prosiła o bohatera smoka, ale wiedzieliśmy, że to nie może być byle kto. Z każdą nową postacią staramy się wznieść na szczyt naszych kreatywnych i technicznych możliwości. Tak samo jest z Ao Shinem. Jednym z wyzwań jest ujęcie jego wyjątkowej anatomii i sposobu poruszania się tak, by wnieść powiew świeżości do puli bohaterów. Jest jeszcze zbyt wcześnie, by wchodzić w szczegóły, ale jesteśmy podekscytowani tym, jak będzie się poruszał po polu bitwy.

Ao Shin nie jest następnym bohaterem, którego wydamy ̶ wciąż czeka nas sporo pracy nad nim i może być koniecznych wiele zmian. Chcieliśmy jednak podzielić się tym pomysłem i pokazać wam, jak od początku kształtowały się nasze przemyślenia na jego temat. Mamy nadzieję, że ten pomysł okaże się dla was równie ciekawy, co dla nas praca nad nim.

http://forums.eune.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=620120

Opublikowano

Podoba mi się, że tworzą champy "potworowe" czyli coś typu Cho'gath bo lubię takie. Mam nadzieję, że jakieś ścierwo na mida bo mam dość mety AD.

Opublikowano

Tutaj masz cały post dotyczący tego i to nie jest siostra shyvany ani żadka dziewczyna jest to po prostu smok wiatru który nawyraźniej sprzeciwia się udyrow bo tak widać na obrazku

:)ihttp://www.surrenderat20.net/2013/09/champion-sneak-peek-ao-shin.html

Opublikowano

Może robią nas w ch*** i to rework barona xD ?

Baron bedzie inaczej wyglądał, jak już to Smoka/Shyvanny ;_;

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...