Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi na becie Dreikon - limit like za pomoc

Adriano™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postanowiłem zagrać na becie Dreikon'a, nigdy wcześniej nie miałem lagów w metinie aż do dziś. Klient po wyborze postaci ładuje się jakieś 3min. gdzie na inny privach trwa to do 15sek.

W grze mam lagi co 10 sekund (przycinki jakieś 3-5 sekundowe).

Dowiedziałem się z ts'a serwerowego że klient bardzo dobrze działa na dużo słabrzym sprzęcie Win 7 32bit. Czy też nawet Win XP SP3.

Posiadam wszystkie biblioteki Microsoft Visual C++, Framework'i, stery najwosze itp. Win 7 64bit. I mam straszne lagi, system czyściłem CCealnerem i nadal to samo.

Daje limit lajków za pomoc!

Opublikowano

Antyvira nie mam w ogóle jak i zapory w systemie. Lecz skanowałem komputer i nie było żadnych zagrożeń itp. Naprawdę nie mam pojęcia co robic :( z jednej strony nikt na tym kliencie nie ma lagów, a z drugiej ja nie ma lagów nigdzie indziej tylko tutaj.

Opublikowano

W grze mam lagi co 10 sekund (przycinki jakieś 3-5 sekundowe).

To są przycinki ze strony grafiki komputera ? Czy coś w stylu że grasz i nagle masz jakby laga i to wygląda w ten sposób że nagle Ci się "czas zatrzymał w grze" ?

Bo jeżeli to drugie to pewnie mają zmulonego clienta/serwer , więc nie tylko ty miałbyś taki problem.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Nie ma laga serwera, że wszystko staje w miejscu. Mam typowego laga 0 klatek, gram gram nagle lag (jak screen) 0 klatek przez kilka sekund. Nie mam żadnych wirusów w komputerze. Tak myślę że coś z klientem jest nie tak, źle został złożony bo na tylu serwerach grałem i nie było podobnych problemów.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam tak samo jak kolega, do tego dochodzi jeszcze wywalanie do panelu logowania. Ale widzę że sami nie jesteśmy, na grze znalazłem jeszcze kilka osób z tym problemem np.

.
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...