Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] halloween pyt.

rojdzonson1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na haloween będą jakieś nowe skiny czy będą dawać te stare na wyprzedaż? i czy oprócz halloween i świąt jest jeszcze coś z tymi skinami?

Opublikowano

co roku były więc i w tym powinny. pozatym coś gdzięś riot wspominał że jakies skiny do zyry i diany na eventy mają poprzygotowywane

Opublikowano

Zapewne coś będzie

Coś czuje , że ten hallowen będzie mnie dużo kosztował , hahaha:D!

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

Po kolei, co roku były więc raczej RIOT nie przepuści okazji dodatkowego zarobku. Halloween obchodzone jest 31 października. A co do innych świąt to oprócz Halloween i Bożego Nardzoenia specjalne skiny wychodzą na Lunar Reval czyli chiński nowy rok. Chociaż one są o tyle specyficzne, że nie znikają ze sklepu po zakończeniu eventu.

Opublikowano

A kiedy dokładnie jest haloween?

31.10

Co do planów riot nikt nie wie, ale widać że się nie opierdzielają i pewnie coś szykują nowego.

Stare skiny też mogliby dać, kilka tam fajnych było.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

kurde trzeba hajs zbierać bo nie wyrobie oby były do moich ulubionych postaci albo oby nie bo za dużo wydam xD a eventy są wcześniej z np tyg wyprzedzeniem czy jak sie zacszyna 31 dopiero?

Opublikowano

W mojej opinii udostępnią do sprzedaży skiny z poprzedniego haloween (zombie brand / headmistress fiora / ten śmieszny heca z dynia ;p) i ew. wrzucą ze 2-3 skiny...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

a może mi ktoś powiedzieć ile w tamtym roku kosztował taki zombie brand?

1850

wydaje mi się że nie wrócą te skiny na halloween bo w poprzednim roku też były nowe

1330007971-U359964.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...