Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atak na normalnym koniu?

JaTylkoSciagamC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak nie działało. Można było 1 raz uderzyć kogoś, ale nie zadając mu nawet obrażeń.

Siadało się na konia, naciskało myszką na kogoś, i gdy nasza postać jechała w jego stronę, ustawiało się szybko "wolny".

Opublikowano

To tak nie działało. Można było 1 raz uderzyć kogoś, ale nie zadając mu nawet obrażeń.

Siadało się na konia, naciskało myszką na kogoś, i gdy nasza postać jechała w jego stronę, ustawiało się szybko "wolny".

To to wiem, tego nie musisz mi tłumaczyc.

Pamietam na 100% ze była taka mozliwosc! Nie róbta mnie w uja ;(

Opublikowano

To to wiem, tego nie musisz mi tłumaczyc.

Pamietam na 100% ze była taka mozliwosc! Nie róbta mnie w uja ;(

Nie było nigdy możliwości bicia ze zwykłego konia.

Nie róbta nas w uja :c

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Raz można ze zwykłego uderzyc a zeby caly czas to musi byc wierzchowiec ;)

Btw. jak zdobyc wierzchowca? Pewnie IS albo kupic po 9999kk od graczy..

Widac ze nie graliscie w metina długo :D Kiedys była mozliwosc zaznaczenia metina normalnie z buta (tak aby bił z buta) a nastepnie wejsc na konia (ctrl + g) i on wlazł na konia i bił metina na koniu.

Opublikowano

Btw. jak zdobyc wierzchowca? Pewnie IS albo kupic po 9999kk od graczy..

Widac ze nie graliscie w metina długo :D Kiedys była mozliwosc zaznaczenia metina normalnie z buta (tak aby bił z buta) a nastepnie wejsc na konia (ctrl + g) i on wlazł na konia i bił metina na koniu.

Teraz tak samo można z wierzchowca. Widać że nie grałeś długo bo wierzchowca można dropnąć z metka i nie jest zdatny do handlu.

Nie było bugu na bicie cały czas - uderzałeś raz bez dmg.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Teraz tak samo można z wierzchowca. Widać że nie grałeś długo bo wierzchowca można dropnąć z metka i nie jest zdatny do handlu.

Nie było bugu na bicie cały czas - uderzałeś raz bez dmg.

To ze dropnac z metina to wiem, ale to czasochłonne by było (tydzien) zebym wydropił...

I to nie był bug tylko trick.

Opublikowano

To ze dropnac z metina to wiem, ale to czasochłonne by było (tydzien) zebym wydropił...

I to nie był bug tylko trick.

Nie tydzień...

Na dropku bijąc metki diabła przez te 2h idzie 4wierzchy wydropić. Oczywiście na mniej zaludnionych serwerach.

1378747514-U216092.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...