Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ocelote opuscil sk gaming

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to prawda, ze ocelote opuscil sk gaming? Ogladalem streama i ktos na jego tweeterze napisal: Oce, why did u leave sk?

Opublikowano

m.in ocelote

nie wiem dlaczego sie tak nim sracie?

Dlatego że jest najlepszym graczem w SK i przez swój chujowy team koleś nie dostał się na finały.

Opublikowano

Ocelote aka pedolino w szaliczku wcale nie odszedł od SK, szczerze mówiąc 70% graczy w LoL którzy słyszeli o SK słyszeli tylko o Ocelocie, więc tak, to jest "twarz" SK, tak jak Phreak i Nika to "twarze" riotu :)

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Dlatego że jest najlepszym graczem w SK i przez swój chujowy team koleś nie dostał się na finały.

a czasem widzialeśjego gra i statystyki do lcs ?

moim zdaniem to Kew1n jest najlepszy z tego teamu ;)

Opublikowano

nasz czaru zniszczy go jak psa

z resztą widziałem jego jeden meczyk fizzem i przez niego przegrali, gdyż w tf nie potrafił zabić carry

nie odszedł, jak ja napiszę że gimper chodzi z navvią to też będziesz o tym myślał ?

Pomogłem? Daj like a odwdzięczę się (jeśli nie dam do 24h możesz pisać PW)

r4bv.png

Opublikowano

No tak, zapomnialem ze koles z brakiem skilla moze wbic challengera :).

To ty jesteś masz czleńdżera?

Opublikowano

Pewnie, bez skilla zupełnie wbił challengera. Ah Ci moderatorzy po 15 lat myślą, że zjedli wszystkie rozumy, pewnie to Ciebie Netrodal chcą na lcs nie?

Nie opuścił SK i na streamie kilka dni temu powiedział, że nigdy nie opuścił sk i nie zamierza tego zrobić. W innym wywiadzie powiedział, że esport to jego życie ;)

Nie wierz w to co ludzie piszą na tym czacie...

Opublikowano

nasz czaru zniszczy go jak psa

z resztą widziałem jego jeden meczyk fizzem i przez niego przegrali, gdyż w tf nie potrafił zabić carry

nie odszedł, jak ja napiszę że gimper chodzi z navvią to też będziesz o tym myślał ?

Ale zasuszyłeś ,gimperr ma już chłopaka... Topic: Sk bez ocelote to nie sk ,spokojnie prędzej ten team się rozpadnie niż on odejdzie.

Opublikowano

Pojebaobao, gra teraz na smurfie oce F430 i przez to ludzie myślą, że opuścił SK, a wcale tak nie jest. Jest jednym z lepszych graczy, no i hejtujcie go, że wbił challengera i nie ma skilla, a sami siedźcie w Brązie, pozdrówka. Ból dupy..

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Znam ziomka który go rozjebał na midzie :*

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

@Up

To super że znasz ziomka który go rozjebał na midzie, tzn jak jest profesjonalnym graczem nie może mieć " ZŁEGO DNIA " albo po prostu chujowego picka jebnąć na danego championa?

mqdefault.jpg

Opublikowano

Pewnie, bez skilla zupełnie wbił challengera. Ah Ci moderatorzy po 15 lat myślą, że zjedli wszystkie rozumy, pewnie to Ciebie Netrodal chcą na lcs nie?

Nie opuścił SK i na streamie kilka dni temu powiedział, że nigdy nie opuścił sk i nie zamierza tego zrobić. W innym wywiadzie powiedział, że esport to jego życie ;)

Nie wierz w to co ludzie piszą na tym czacie...

Chyba nie wiesz co to ironia :).

sstwc.jpg

Opublikowano

Chyba nie wiesz co to ironia :).

To samo pomyślałem, ale tak to jest jak morony z pierwszej klasy gimbazy mogą wypowiadać się na forum, na polskim jeszcze ich nauczą tego zwrotu, spokojnie.

2xUp - No oczywiście że nie może, każdy wie, że zawodowi pro playerzy muszę wygrywać każdy jeden mecz solo Q, nie rozumiem, jak może być inaczej, w końcu kolo gra na turniejach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...