Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]CAŁA PRAWDA O FUBU I JEGO WŁAMIE NA DRACOS

v1reS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Film już jest.

Mógłbyś teraz wytłumaczyć, o co konkretniej chodzi. Ten "stefan" to FuBu tak? A skąd miał te przedmioty, które rozdawał?

Opublikowano

Włamał się na stronę prawdopodobnie przez dziurę na stronie, znając fubu to przekupił skryptera :)

Opublikowano

To teraz tak : Czemu nie poszliście z tym do Małysza ? On sie dowiaduje o tym z filmu tak ? Gratulacje.

Założe się, że gdyby nie reset to tego filmu by po prostu nie było :).

Nie gram na tym serwerze i dobrze, Małysz tak zapewniał jakie to mają zabezpieczenia, że fubu to nieudacznik i nic nie potrafi, a jakoś włamać sie włamał. To w takim razie jakim nieudacznikiem jest małysz, skoro tak oczerniał fubu, że nic nie potrafi ?

Jeszcze przekładacie eq po postaciach... Haha... Tak jak mówiłem - gdyby nie reset tego filmu by nie było.

Opublikowano

Film już jest.

Mógłbyś teraz wytłumaczyć, o co konkretniej chodzi. Ten "stefan" to FuBu tak? A skąd miał te przedmioty, które rozdawał?

włam na serwer zrobil , z tego co wiadomo przekupil za gruby hajs skryptera strony i wbil sie przez luke do navi ktorą zrobil oczywiscie przekupiony skrypter

Opublikowano

FUBU to zlodziej ,oszust i nie wiadomo co jeszcze.. Musieli jakoś chyba ten dowod jakos zrobic... i pokazac wam jaki fubu jest w RL :D

Opublikowano

włam na serwer zrobil , z tego co wiadomo przekupil za gruby hajs skryptera strony i wbil sie przez luke do navi ktorą zrobil oczywiscie przekupiony skrypter

Tak btw to Konga nie trzeba przekupować bo i tak robi marne skrypty więc u niego dziury zawsze będą.

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

I FuBu wam dojebał i dobrze .. małysz to rudy karzeł który sam okradał ludzi na PL-u a teraz udaję niewinnego i pierdoli o fubu

Małysz jesteś debilem dracos padł 1 to padnie to drugi.

05.10.13 23:53 - THE END

wrócę kiedyś...

Opublikowano

Małysz już zapomniałeś jak Ci się na Plu w dupie poprzewracało i okradałeś ziomków z itemów? Nagrywając i oczerniając filmikami FuBu wydałeś na siebie wyrok tak jak i na serwer. To można było przewidzieć, FuBu jest pamiętliwy i tak łatwo nie odpuszcza. Chciałeś to masz, a mogłeś mieć dobry serwer, zainteresowanie było b.duże ale zjebałeś to, teraz najlepiej skończ nagrywać te durne filmiki i zmień nick. Małysz który był niegdyś wzorem dla innych już go nie ma. ELO. :)

Opublikowano

heh dobre jest to że nie potrzeba dużo kasy aby przekupić skryptera amatora xdd

Tak to jest jak się zamawia stronę za 200zł od nie znajomego człowieka.

Strona 400zł

Przekupienie go 100zł xdd

I wszystko jasne ^^

Za 100zł możecie mieć dane do serwerów które kupują coś od nieznajomych amatorów (ze skryptami z epvp) bo zazwyczaj im brakuje kasy albo mają jej mało :)

Pozdro, dla ludzi którzy zakładają nowe serwery które teraz padają jak kaczki xD

@ jeszcze is na stronie. No rozumiem jeżeli pisze go profesjonalista a nie........

Lepiej zrobić is w grze tak jak na astium bo przez niego obecnie upada większość nowych serwerów.

Opublikowano

Beka ^^

Malysz, Ty marny zlodziejski pomiocie, tak najeżdżałeś na fubona to teraz masz za swoje kolego :) Zreszta, Twoje dowody sa po prostu smieszne, chciales sie po prostu wybic dzieki Isamu i hejcie na fubona i zarobic ladna kaske na serverze typowo pod IS :) a sam jestes po prostu zlodziejem, sa niezbite dowody na twoje kradzieze na s2 i ludzie tego nie zapomna :) Moze jakies gimbusy od isamu ktore jak ktos im powie "J*bac fubu" to fapuja i ida za wami w ogien ^^ No coz, server i tak nie wystartuje, a ty po raz kolejny sie osmieszyles :*

Nie gimbusy, nie jestem multikontem grubego, z fubu nie mam zadnego kontaktu, na balmorce skonczylem gre z poltora roku temu ^^

Pozdrawiam,

Loczi

g5nrqj.jpg

Chejter na emeryturce

Zapraszam na servery : ConcordiaMT2 [Najepszy Hard], Alistria [Najlepszy Medium/Easy]

Nie polecam servera : Ravia.eu

Opublikowano

To teraz tak : Czemu nie poszliście z tym do Małysza ? On sie dowiaduje o tym z filmu tak ? Gratulacje.

Założe się, że gdyby nie reset to tego filmu by po prostu nie było :).

Nie gram na tym serwerze i dobrze, Małysz tak zapewniał jakie to mają zabezpieczenia, że fubu to nieudacznik i nic nie potrafi, a jakoś włamać sie włamał. To w takim razie jakim nieudacznikiem jest małysz, skoro tak oczerniał fubu, że nic nie potrafi ?

Jeszcze przekładacie eq po postaciach... Haha... Tak jak mówiłem - gdyby nie reset tego filmu by nie było.

7cuh2f.jpg

Możesz szczekać, a i tak mnie nie ugryziesz.

Opublikowano

Jednak Fubu to jest prawdziwą ciotą.Myślałem że Bambusek jest inny ale też go kasa oslepiła.Szkoda mi Laminery i Małysza :(

Opublikowano

Przynajmniej pokazali im jakie śmieszne były te ich zabezpieczenia za parę tysięcy. Świetnie to zrobił. ;)

Najpierw kozaczenie EvilBlastem a potem zmiana nazwy na Dracos i włam. xdd

Ogólnie zastanawia mnie czemu akurat tych głośnych krzykaczy wybrał Fubu do rozdawania itemów. ;d

1011932_514376648616209_1943977858_n.png
Opublikowano

Zrobił bym to samo na miejscu Fubu :) Mimo tego, że to jest żenujące że psuje czyjąś prace lecz Małysz oczernia cały czas Jarosława a liże dupę Isamu - tak jak to banda debili na youtube robi :)

Tak więc taki włam był na miejscu.

| Nie mam sygnatury bo mi ukradli |

Opublikowano

Przynajmniej pokazali im jakie śmieszne były te ich zabezpieczenia za parę tysięcy. Świetnie to zrobił. ;)

Oj tam Oj tam Wydymionku.

Piszesz o kimś a sam stawiasz padake :C Żeby nie wasz nowy team to Revential by dalej padał i byście robili co 10minut przerwy po 5h.

(Nie rozumiem niektórych ludzi, obrażają kogoś śmieją się a sami nie są lepsi)

<śmiech na sali>

Nie śmiej się dziadku z czyjegoś wypadku!

Opublikowano

'wasz nowy team'? O czymś nie wiem?

Dobra nie udawał głupiego. Miałem na myśli pomoc jakiej chciał Azprime

Teraz pewnie będziesz się wykręcał ale taka prawda. Śmiejesz się a wasz serwer padał od didosów.

Albo inaczej, piszesz to liżąc FuBusowi krocze bo boisz się że dalej was będzie kładł jak na początku xdd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...