Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziecineo

BuchU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najmniej docenie zostali ci co wrzucali spolszczone questy. Przekonalem sie o tym jak zonni wrzucil te pare questow z insomni,

to wieszosc malo co sie ze szczescia nie "posrala". Chociarz w spiscie questow Omraxa BurnOuta i wielu innych jest duzo wiecej questow.

I zadna z tych osub nie zostal doceniona az tak jak zonni.

Opublikowano

Przykro mi ...

Takie jest życie ...

Jedni pomagają zawzięcie, a jedni mają to gdzieś ...

Jedni nagradzają, a jedni gnoją/poniżają/dają "minusy", od tak, dla jaj.

Jedni nie wyżalają się na forum, robiąc przy tym nowy temat i tym samym spamiąc... A jedni pomagają dalej...

Przykładem jestem JA... Pomagam... niektórzy krytykują.. No i co ? Ich sprawa że "zazdroszczą" ^^ Jak się o coś pytam, to pytam się w odp. tematach, ew. szukam.

Nie przejmuj się ! Pomagasz nam, lecz nie każdy tobie też pomoże... Pytasz się o rzeczy, o których ja nie wiem ^^ ( Nie zakładałem nigdy serwera)

A teraz napisałeś temat, i dzięki temu myślisz, że tobie na wszystkie posty odpowiedzą ?

Niestety nie ... Przykro mi... Pogorszyłeś sprawę ... Może nie każdy umie tobie pomóc ...

Zamykam. Trochę napisałem, może źle ... Bo nie wiem o co chodzi "ze wzajemnością" chodzi o "nagradzanie" czy pomoc tobie.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...