Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Kamer Mod na PL-u. Czy dostane bana?

piotkro14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcem zrobić postać do dropienia medali w lochu małp. Oczywiście chcem bocić. Zamierzam stworzyć nowe konto, żeby jak dostane bana nie rozwalić sobie gry. Teraz pytanie. Logowałem się na Kamer modzie n moje główne konto tydzień temu. Byłem na nim tylkoo dosłownie 10min sprawdzić czy wszystko dziła, włączałem expbota i mobbera TYLKO. Czy hs zapisał to i jeżeli teraz bd często bocił na innym koncie to wyśle obydwa konta do GM ?? Dostane bana na dwóch kontach? Nie znam się na tym zabardzo, ale wiem że HS coś zapisuje jak gramy na hackach, czy coś. Proszę o pomoc ;) Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Nie ma ryzyka bana . Nie ma potrzeby blokowania hs co za tym idzie nie dostanie się bana . Wiem co mówię , bo sam gram już z dwa lata na modzie .

Zależy jak grasz ;p

On chce zrobić postać (bota) więc ryzyko jest.

Ważna uwaga, konta rejestruj na oddzielne e-maile, bo jak dostaniesz bana to tylko na jedno, a jak byś miał np. 5 kont na 1 e-mailu to za jednym razem wszystkie by poszły.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...