Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Last Chaos Destiny

idereso20

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problem polega na tym... kupuje fletnie pana, normalną lub niebieską, smocze jajo... idę do Lorien.. potem do dratan do tego kolesia... wypełniam misję.. i nadal w eq mam fletnie lub smocze jajo zamiast peta.. robiłem relogi.. wyłączałem grę.. ale to nic nie pomagało.. proszę o pomoc..

Opublikowano

Problem polega na tym... kupuje fletnie pana, normalną lub niebieską, smocze jajo... idę do Lorien.. potem do dratan do tego kolesia... wypełniam misję.. i nadal w eq mam fletnie lub smocze jajo zamiast peta.. robiłem relogi.. wyłączałem grę.. ale to nic nie pomagało.. proszę o pomoc..

Błąd serwera?

Pamiętam że to samo było kiedyś na 777.

Spróbuj na innym koncie.

Opublikowano

Poprostu jest zbugowany quest (zadanie). Admin wie o tym tyle, że nie stara się jakoś specjalnie na naprawienie tego ;) W sumie... Nigdy się do tego nie garnął, więc można mu to wybaczyć xD Po prostu musisz czekać aż zachce im się to naprawić lub kupić smoka/konia na rynku - co znaczy duży wydatek :)

k1hvCVp.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...