Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build][Masteries] Volibear - solotop

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Nie próbujcie odwieść mnie od tego pomysłu, może to marnowanie potencjału jednak chcę grać Volim na topie. Prosiłbym o build vs AD i AP lub najlepiej core + sytuacyjne na solotopa, dobrze by było żeby ktoś podał masterki.

Opublikowano

Polecam mobafire, jeżeli nie umiesz składać buildów ;)

Jakbym chciał takiej pomocy to sam bym wszedł na mobafire czy solomida. Ostatnio złożyłem na volim trójcę, lodowego, randuina, zniszczonego króla i oblicze ducha, dość dobrze szło jednak wolałbym zaczerpnąć rad od osób które nim grały i coś umieją.

Z góry dziękuję za własne buildy i kombinacje, sprawdzę w między czasie build z obu stron.

Opublikowano

Core na Voli moim zdaniem to:

Spirit Visage & Sunfire

Do tego sytuacyjne butki pod przeciwnika, cos na dmg (np. BotRK który na top voli jest bardzo dobrym wyborem i świetnie komponuje się z umiejętnościami Voliego, albo również fajny jest Wit's End) oraz reszte itemów tanky.

Przykładowy build wyglądałby tak:

Botrk + Merce/Tabi + Spirit Visage + Sunfire + item sytuacyjny + item sytuacyjny

Jako itemy sytuacyjne można wybrać 2 spośród tych: Randuin, Frozen Heart, Guardian Angel, Warmog's

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...