Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Telefon jako modem 3G.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chcialbym sie was poradzić z wyborem telefonu który byłby tani, z 3G, z możliwością utworzenia własnego hotspota (udostępnianie neta przez wifi), ktory by poprostu robil za modem.Chodzi o to ze jestem w Anglii i normalnego neta narazie nie chcą mi podłączyć bo jestem tu za krótko, wiec muszę szukać jakichś alternatyw. Znalazłem w ofercie Three (sieć komórkowa) która oferuje za 18 funtow nielimitowany net z opcja tetheringu (udostępniania innym urządzeniom), kilka tysięcy minut i sms'ow. Wiec ten telefon-modem mógł by posłużyć jeszcze jako stacjonarny ;D Także proszę o jakieś propozycje telefonów który robiły by jako modem-stacjonarka. Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Jeśli zależy Ci tylko na internecie nie lepiej kupić router 3G np. Planet WNRT-320GS czy Manta MWR01?

A jeśli już się uparłeś na telefon to Nokia Lumia 610 bo możesz dorwać za 300zł już. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

No wlasnie lepszy był by telefon, bo mam jeszcze te kilka tysięcy minut i sms'ow, wiec dlaczego miałoby sie to zmarnować ;D dzieki za propozycje, zerkne na tą nokie :) ma ktoś jeszcze jakieś propozycje ? :)

Opublikowano

dorwij dowolny telefon z tetheringiem czy to na wifi czy usb , praktycznie każdy z Androidem to ma

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

jesteś w anglii, okej, tam jest nieco lajtowiej z kupnem telefonów, kup może iphone'a 5 i uzyj jako hot-spot'a i bedzie szło z LTE? o ile Three oferuje LTE, ajfona 5 można dorwać za 500 funtów w ispocie z tego co wiem, kolega jako pomocnik na budowie mial 250 funtów tygodniowo więc... z kupnem innego tanszego telefonu z taka sama mozliwoscia nie bedzie problemu ^^ przejdź się do sklepu z elektroniką i poproś o telefon z taka mozliwoscia, powiedz im ze chcesz go do tego uzywac i zeby byl najtanszy, wuala

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Dobra, dzieki za rady ;) no Three bedzie wprowadzalo LTE dopiero jakoś na koniec tego roku, lub na początku następnego. Ale dzieki za rady, można zamknąć ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...