Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Dll Injector pod Windows 7 x64

Gość P0L1SH_Eagle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie ,

Czy kośby mógł by mi wskazać gdzie mogę pobrać działający Injector pod Windowsa 7 x64 do Warrocka ? Próbowałem kilkadziesiąt już wliczając w to : Perx Injector , Casey Injector 1.0 i Naeron's Injector ten Perx działa ale po wstrzyknięciu Hacka crashuje warrock.exe , Casy Injector to niby działa ale nie działa a ostatni to ma w sobie zaszytego virusa. Wiem co powiecie że to tylko skany ale z mojego doświadczenia wiem że ma virusa bo działał przez 2-3H a potem zaczął sam sobie w tle uruchamiać iexplorer.exe (3 procesy) za każdym razem gdy odpalałem go oraz przestał wstrzykiwać hacki o.O , opiszę jeszcze jeden ponieważ to chyba jakiś wyjątek no ale chodzi oto że niby działa ale też nie działa a także jest odpalany z konsoli (pierwszy raz taki injector widziałem :unsure: ). Więc jak widać po wstrzyknięciu hacka albo crashuje mi on warrock.exe albo totalnie nie działa :( Wydałbym moje hacki ale nie mogę bo nie mam jak przetestować czy działają.

Zanim skończę moje marudzenie chciałbym przypomnieć że adressy są dobre a także Injectory uruchamiam jako Admin i nadal nic smily_face_angry-0050888c5a6e1f5a7ef3117

Prosiłbym o zapodanie Injectorów które działają i były testowane ponieważ nie chcę złapać znowu virusa :rolleyes:

Każda pomoc jest doceniana a także nagradzana Lajkiem(Like) <-- Żeby nie było że nie znam English :)

Opublikowano

Powinien działać każdy bo robiłem porządki w tamtym temacie za pomocą b4rt4z'a ;-)

Polecam b4rt4z injector, AdrenalinaPL oraz xKarraKa Injector

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Każdy injector w spisie działa :)

http://www.mpcforum.pl/topic/243428-spis-wszystkich-dzialajacych-injectorow/

Zainstaluj NET.Framework 3.5 i 4 oraz Microsoft visual redistributable 2008 lub 2010 i uruchamiaj jako administrator.

Pobierz też jakiegoś hacka z forum i uruchom np. Naeronem. Jeśli zadziała to znaczy że to wina hacka :)

Zainstalowałem to wszystko a także uruchamiam jako admin i nic nie działa , niby dobrze wstrzyknęło a crashuje warrocka o.O

Powinien działać każdy bo robiłem porządki w tamtym temacie za pomocą b4rt4z'a ;-)

Polecam b4rt4z injector, AdrenalinaPL oraz xKarraKa Injector

Pobrałem AdrenalinaPL oraz xKarraKa Injector (a b4rt4z'a nie bo nie ma linka) i dupsko normalnie wszystko OK do chwili wstrzyknięcia hacka wygląda to tak : Załączam plik dll z Injektorem wyskakuje wiadomość że wstrzyknęło i po kilku sekundach jak się pojawi ten badziewny HackShield to nagle crash WarRock.exe i tyle :( Wszystko działało tym Naeronem ale jak już opisywałem on ma virusa i go używać nie będę -.- Na nim mój hack działał a na innych nie , także podczas testowania dwóch wymienionych Injectorów pobrałem z neta kilka inny hacków i nadal to samo :(

Ma ktoś jakiś pomysł ? <_<

Opublikowano

Twierdzisz że naeron ma wirusa i boisz się go używać, a tworzysz hacki do gier?

Powiedz mi jeszcze jakiego masz antywirusa lub jaki antywirus wykrył na virustotal Naeron'a jako zagrożenie?
Zapewne taki o którym nikt nawet nie słyszał. Dużo osób używa naeron'a bo jest on jednym z najlepszych injectorów. A wirus którego niby wykrywa jest niegroźny. Tak naprawdę na virustotal warto patrzeć na wynik Kaspersky'ego, Microsoftu, Comodo, AVG i ewentualnie Panda. Poza tym wrzuć Naeron'a na virustotall i sprawdź też daty aktualizacji baz danych wirusów :) Niektóre są nieaktualne od tygodnia co świadczy o tym co to jest za antywirus..

Jeśli jednak nie chcesz Naeron'a to pobierz wszystkie injectory i sprawdź każdy. Jeśli nie działają te które są podane wcześniej to albo hack jest jaki jest albo brakuje czegoś w systemie. Jak już też wspominałem sprawdź jakiegoś hacka z forum np. na Adrenalinie i zobacz czy zadziała. Wtedy będzie wiadomo co jest nie tak.

Opublikowano

Nie wiem czy czytałeś ale już to zrobiłem a Antyvirus to najnowszy ESET a także nic nie wykrywa nawet mam Injectora dodanego do wyjątków i nic. Co do Naerona to mam doszczętnie w czterech literach ten injector bo zawiera jakieś backdoory -.-

Opublikowano

No to masz coś źle w hacku. Nie ma takiej opcji żeby żaden injector nie działał jeśli masz wszystkie programy potrzebne do działania. Antywirusa wyłączasz przy injectowaniu? Zapora wyłączona?

Opublikowano

To też i nic nawet inne hacki próbowałem i nadal nic kurde co jest :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...