Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Działający sfbot

chmarza

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dziękuję, jak najbardziej działa i jestem z niego zadowolny. POLECAM !

graphic.png

Opublikowano

Ewentualnie "rozwiąż problem ze zgodnością", jeżeli z pozycji admina nie odpali..

Zgodność ustawiana już na wszelakie modele - najprawdopodobniej podczas łączenia bota z serwerem dochodzi do crash-u silnika - serwer wysyła mylne informacje dotyczące kont i danych.

Opublikowano

Witam. Jako, że co chwila jakiś problem, że bot nie działa czy zepsuty czy co tam jeszce, to ja pozwoliłem sobie go przerobić i wstawić na mpcforum. ;)

-Jest w pełni naprawiony system serwerów ( Brak bugów )

-Dodane kilka serwerów na przyszłość ( Nie trzeba będzie ściagać nastepnej wersji )

-Tylko polskie serwery

-Serwery nie są ułozone kolejno w oknie wyboru ale to zapobiegnie robieniu się ścieżek bugów:)

Nie chciałem się po raz kolejny bawić w hackera i rozwalać całego pliku .exe i go edytowac więc zostawiłem program w języku niemieckim, polskim oraz angielskim. Niemiecki i tak musiałem zostawić, bo bez tego pliku bot by nam nie odpalił a to dlatego, że ten plik jest spolszczany przez nastepny i dlatego mamy bota po polsku ;)

Dobra do tematu. Tu link:

SFBOT ( POLSKA).rar (6.1 MB)
lub

Proszono o inny host, więc dodaję ;) :

http://www.multiupload.nl/E1YZW7E82F

Tu skan:

http://www.iv.pl/images/85982548758739664816.png

Dodałem jeszce jako załącznik do tematu jakby ten wygasł ;)

Dzięki ziomeczku <3

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot nie uruchamia się. Próbowałem odpalić jako administrator ze zgodnością ze wszystkimi systemami które były na liście i nic z tego :(

@EDIT

Okej, znalazłem rozwiązanie na ciągłe crashowanie się bota przy włączeniu. Wystarczy w uruchom (win+r) wpisać %appdata% i usunąć folder SFbot ;)) Po tej operacji wszystko śmiga jak należy :D

Wbiajcie i rejestrujcie się można wygrać gry! http://wygrajgry.pl/ref/124483

Opublikowano

Dziś se pobieram i dobijam do 200 lvl ;D

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

jesli mi zalezy na tym zeby miec bota w wersji olskiej to czy format dysku pomoze i wymarze caly rejestr i odpali po polsku bota czy szukac w drzewach rejestru i usunac pozostalosci po bocie, Jesli szukac to gdzie tego szukac. Naprawde mi zalezy na wersji polskiej dla dziadka mojego ktory sie wciagnal strasznie w to i chce go odciazyc od siezenia przy kompie dzien dzien tylko zeby sobie to ustawil tak jak chce i tylko go wlanczal.

Bardzo prosze o pomoc.

Pozdrawiam

Opublikowano

Chłopie kocham cię, xD

dziena wszystko w porzątku mi działa

UWAGA!

Ta syngatura jest całkowicie bez sensu, więc jeśli to czytasz...

„TO WIEDZ ŻE COŚ SIĘ DZIEJE!”

Opublikowano

Przedstawiam ponownie bota do gry Shakes&Fidget mojej edycjii. Inaczej jest to upload.

Chcę aby bot mojej adycjii chodził jak w zegarku, bez zamulania, bez kolidacjii, więc nie kombinowałem za dużo z językami i Zostawiłem Angielski, Niemiecki oraz Polski.

Są też małe problemy ale to już nie wina moja lecz waszego systemu. Po ściągnięciu i rozpakowaniu nie będzie w niektórych przypadkach otwierać się w języku polskim.

Dzieje się tak, gdyż już mieliście bota od pierwotnego wydawcy i w dzewach rejestru zostały wam zapisy macierzyste, które nie pozwalają na wejście do rejestru edytowanych wersjii bota.

Nie możliwe jest edytowanie bota tak, aby był sam polski, poniewaz język kodowania w plikach pierwotnie jest językiem niemieckim tylko spolszczanym przez następny plik polski.

-Jest w pełni naprawiony system łączenia z serwerami polskimi co wiąże się z poprawną pracą bota i brakiem bugów

-Dodane kilka serwerów na przyszłość. Nie trzeba będzie ściagać nastepnej wersji

-Tylko polskie serwery. Żadnych innych krajów

-Serwery nie są ułozone po kolei w oknie wyboru ale to zapobiegnie kolidacjii łączenia oraz robieniu się ścieżek bugów:)

Lista Serwerów?

- Od 1 do 26

- Od 26 do 32 (Na przyszłość, co umożliwia zostawienie wersjii bota na dłużej!)

- Serwer WP

- Jeśli znasz jakieś serwery na innych pocztach, daj mi znać a wykonam upload!

Przedstawię tez wskazówki dotyczące błędów:

- Jeśli bot nie chce się odpalić, to uruchom go w trubie rozwiązania problemu ze zgodnąścią i ustaw XP SP3 po czym przetestuj program ;)

- Jeśli wystepują problemy wewnętrzne typu niezapisanie hasła, uruchom bota jako administrator po czym wprowadź dane postaci, zamknij program i uruchom go jeszcze raz.

Tu podam linki a następnie przedstawię skan paczki

1. https://mega.co.nz/#!O9Rx0CKL!fhRmgWZcbn2XzOLCn1zJACmz_9VTG47C4ZbYq8UCwPg - Jeśli ktoś ma nowszą przeglądarkę
2. http://www.multiupload.nl/44UYUAAU7H - Starsze przaglądarki, więcej możliwości downloadu!

3. SKAN: Skan został wykonany programem Windows'a, czyli programem, który wykryja najmniejszego kayloggera a nawet robaka ;)

u0yp.png

Postaram się uploadowac co jakiś czas ;)

Witam. Ja mam mały problem, ponieważ w nazwie postaci mam polski znak "ż" i przez to nie może mnie

Więc musisz wejść na e-mail i w pierwszej wiadomści jakądostałęśza swożenie kąta, będziesz miał napisane " Witaj [ a tu będą dziwne cyfry i znaki % ]"

No i to jest twój nick. Inaczej nie da rady.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam działa super . tylko mam pytanie czy można ustawić żeby eliksiry kupował a nie bral szajsu z karczmy tylko jak epic będzie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...