Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie rurki

CayceR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakie rurki kupić? Mam 12 lat i chodzę do gimnazjum.

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Zapomniałeś dodać że jesteś dziewczyną.

Zapomniales dodac, ze nie umiesz czytac ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Czekasz na hejty, którymi później chcesz się chwalić przed kolegami?

5lwgh1.png

Pamiętaj, najważniejszy jest szacunek do drugiego człowieka!

Opublikowano

Idź do sklepu damskiego i tam znajdziesz ciekawe rurki, które będą ładnie leżały na owłosionych nogach.

Lub idź do sklepu budowlanego i kup sobie takie jak sprzedają, są różne rozmiary .

rura-pcv-75.jpg

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Pisz od razu, że chodzi o spodnie. Bo potem będzie płacz, że myśleli, że chodzi o co innego ;)

Kurwa, Dektored, po pierdyliardzie tematów dot. rurek na pewno nikt nie wie, że chodzi o spodnie.

@topic

Chujowy troll

I jakie rurki? a jest jakaś różnica?

Może takie które nie są rurkami i nie gniotą "męskości" (której osoby noszące rurki nie mają)

Jakieś z HΜ czy coś.

Zapomniales dodac, ze nie umiesz czytac ;)

Zapomniałeś dodać, że nie rozumiesz żartu, a co tam, pewnie jesteś obrońcą rurek, więc nie ma co się dziwić.

shoob.png

Opublikowano

Idź do sklepu damskiego i tam znajdziesz ciekawe rurki, które będą ładnie leżały na owłosionych nogach.

Lub idź do sklepu budowlanego i kup sobie takie jak sprzedają, są różne rozmiary .

rura-pcv-75.jpg

Dzięki ziom

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Kurwa, Dektored, po pierdyliardzie tematów dot. rurek na pewno nikt nie wie, że chodzi o spodnie.

@topic

Chujowy troll

I jakie rurki? a jest jakaś różnica?

Może takie które nie są rurkami i nie gniotą "męskości" (której osoby noszące rurki nie mają)

Jakieś z HΜ czy coś.

Zapomniałeś dodać, że nie rozumiesz żartu, a co tam, pewnie jesteś obrońcą rurek, więc nie ma co się dziwić.

Jestem i co z tego? Jest XXI wiek koleś, rurki to coś normalnego teraz jakbyś nie wiedział. W sumie czego ja sie czepiam... jakbym mieszkał na POLU to też bym nie wiedział co i jak.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jestem i co z tego? Jest XXI wiek koleś, rurki to coś normalnego teraz jakbyś nie wiedział. W sumie czego ja sie czepiam... jakbym mieszkał na POLU to też bym nie wiedział co i jak.

Rurki to coś normalnego... DLA KOBIET

Facet w rurkach to nie facet.

Homosie pls.

shoob.png

Opublikowano

Rurki to coś normalnego... DLA KOBIET

Facet w rurkach to nie facet.

Homosie pls.

Serio jesteś tak zacofany? Rurki dla kobiet a rurki dla kolesi to nie to samo jakbyś nie wiedział. Piszecie o tych jajogniotach, sam noszę rurki i nie mam żadnych kompleksów co do rozmiarów i wszystko jest okej nic nie ciśnie, nie uwiera. Wypowiadasz się a nawet zielonego pojęcia nie masz na ten temat. Chyba zamiast mózgu masz ziemniaka, nie ośmieszaj się dalej

Nigdy nie widziałem kolesia w takich rasowo obcisłych rurkach( Nie liczę metalowców )

Tam u góry jakaś dziewczyna wrzuciła zdjęcia kolesia w ,dziwnych' spodniach, a wy myślicie, że każdy takie nosi.

Polska-kraj zacofanych

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...