Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Samsung Galaxy ace 2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam na przełomie Listopada/Grudnia będe kupował nowy telefon na platformie android.Moi znajomi mają ten telefon i patrzyłem że jest fajny i odrazu wpadł mi w oko . Potrzebny mi jest tylko do dzwonienia korzystania z FB i ewentualnie do przyjemność tzn. gry itp. Czy warto kupić ten telefon czy może polecacie jakiś inny w podobnej cenie . Właśnie jak najbardziej zależy mi na cenie :)) Bardzo podoba mi się ten model i chciałbym go mieć , ale to zależy nie tylko ode mnie również od was więc piszcie :) Pozdrawiam Piotrek

nic

Opublikowano

jeśli telefon potrzebny Ci jest tylko do dzwonienia, korzystania z FB i ewentualnie gierka od czasu do czasu i zalezy Ci na cenie to moze Ci wystarczyc nokia n8 z tym swoim symbianem czy tam co ;) albo jakiś najtańszy android, to juz sobie popatrz i zobacz który CI sie podoba

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

dobra, wygłupiłem się, ace 2 jest tańszy od n8 o 4 stówki....

możesz jeszcze kupić

http://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/pentagram-monster-p-430-1.bhtml?from=ceneo&p=769.00&cr=0 

starczy zupelnie na wszystko, do tego druga bateria 4100mAH czy tam ile pozwoli przy Twoim uzytkowaniu nie ladowac go przez 2 dni conajmniej ;pp

///linki wychodzące poza forum ukrywamy w code code.png
///tripipi

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

znajomy ma ten telefon i stwierdzam tak :

- bardzo znikoma pamięć wewnętrzna

-tnie jak pieron nawet po cleanup

-brak wsparcia tylko and 2.3.6

Ale jeżeli tylko fb + dzwonienie to bedzie ok

11967467.jpg

Opublikowano

pawisoon nie wypowiadaj sie, jesli nie masz bladego pojecia o tym telefonie.

Co do tematu. Zalezy jakim jestes uzytkownikiem telefonu. Kupujesz telefon, korzystasz z tego co masz i tyle? Czy tak jak ja, dzien po kupnie wgrywasz sobie ROM np. Slim Bean z andkiem 4.2.2 + do tego RoXsel kernel + ondemandq i masz maszyne dorownujaca wydajnoscia telefonom za znacznie wieksze pieniadze. Jesli jestes uzytkownikiem ktory lubi sie bawic swoja maszyna i ja coraz to ulepszac to kupuj i pisz do mnie, z checia pomoge.

A u jeszcze jedno do pawisoona... rozeznaj sie w temacie zamiast pisac glupoty... jaki brak wsparcia? Kilka tyg temu wyszedl Jelly Bean 4.1.2 Na polski rynek (XEO). Lepiej sie nie odzywaj jak masz pisac takie glupoty

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Znajac zycie Twoi znajomi nic nie wgrywali nawet na niego a im smiga. Wlasnie z niego pisze teraz, mam wgrany rom slim bean z andkiem 4.2 jest na podstawie cyanogenmoda od sakury, nie wiem czy cos Ci to mowi ale uwierz mi na slowo, nie zawiedziesz sie ;) Jak po jakims czasie przestanie Ci wystarczac to napisz do mnie, telefon dostabie drugie zycie.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

pawisoon nie wypowiadaj sie, jesli nie masz bladego pojecia o tym telefonie.

raczej mam :D

11967467.jpg

Opublikowano

Mama go ma, i tak:

- chodzi porownywalnie z moja Xperia L

- jest dosc maly wiec nie ma problemow z obslugą go jedną reka

- wyswietlacz nie powala ale nie znajdziesz nic lepszego w tej cenie

- wielu gier nie sprawdzalem ale i tak nie ma co sie zastanawiac bo w tej cenie nic innego nie bedzie ( Jak chcesz telefon do gier to bierz Xperie Play :P )

- mi design samsungów osobiscie sie podoba

Lepiej troche dolozyc i kupic S Advance albo Galaxy S2. Ace chodzi szybciej niz Xperia L jesli chodzi o przewijanie pulpitow (ale od czego są launchery) ale ogolnie, otwieranie aplikacji etc. lepsza Xperia.

Galaxy Nexus to juz troche wiekszy wydatek ale najlepszy z tych so wymienilem.

Htc One S? To samo co Nexus, zdecyduj co wolisz

Jak chcesz cos taniego to pomysl o WP (koniecznie w wersji WP 8), bo z androidem to malo co bedzie dobrze dzialac za tą cene. Lumia 720?

Opublikowano

WP to sobie nawet tapety nie ustawi -.- Zamknięty system, andek potrafi wiele, ale to zalezy jaki uzytownik go obsluguje, w odpowiednich rekach czyni cuda, ale jak mowilem, zalezy kto jakim jest uzytkownikiem

1377440917-U253647.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...