Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

naruto suns 2. transformacja

abstynent12312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak jak u góry. walcze sobie naruciakiem vs sasuke (normalna walka) i nagle ja wyewoluowałem na kurame a on zamienił sie w tego "monstera". dodam ze jak ladowałem czakre powstało takie cos jak w metinie podczasz wbicia lvl'a ^^^ xD prosze o szybka odpowiedz

Opublikowano

Em ... Jak masz pewną ilość zdrowia (lub mniej) to aktywuje się możliwość uwolnienia. Musisz wtedy ładować chakre do momentu kiedy się uwolnisz (max chakry i jeszcze trochę podładować), zyskujesz wtedy większą moc, a w przypadku Naruto dodatkowo transformuje Cię w Kyubiego. Wydaje mi się, że o to Ci chodziło ? :)

Opublikowano

To aktywuje się zazwyczaj dopiero wtedy kiedy masz już ten żółty pasek życia i na tym żółtym pasku masz taką barierę jakby (taki paseczek) jeśli będziesz miał życia mniej niż do tego paska możesz się uwolnić. To, że możesz się uwolnić pokazuje także pasek chakry, na jego zakończeniu robi się taki zawijasek :D

@EDIT Jeśli chcesz zobaczyć jak wyglądają te awakeningi (uwolnienia) zajrzyj tutaj :

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...