Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rundll32.exe co to ?

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sprawdź w jakiej lokalizacja znajduje się ten proces ( tzn ten plik ) jeśli jest inni niż C/windows/system32

no to mamy problem :P

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Wszędzie masz ten proces, jest to proces związany z Windowsme

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Gdyby był gdzieś indziej mogło by to oznaczać jakiegoś wirusa podszywającego się pod ten pliczek. Ale jeśli siedzi w tej lokalizacji to wszystko jest Ok ;)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Nic z nim nie rób, jak trzeba będzie to sam zniknie, nie powinien Ci przeszkadzać.

Z zasady nie zamykaj żadnych procesów, które mają powiązania z Windowsem, bo są one bardzo potrzebne ;)

@Edit.

U mnie też jest :P

foqdcoel7air.png

436951440626370320491.png

Opublikowano

Widać jest przez coś używany.

Nie pobrałeś jakoś ostatnio jakiegoś programu, możliwe, że to jest z rainmetra, albo Rocketdocka :P

Ale i tak przy grach czy czymkolwiek nie będzie to w niczym przeszkadzać, ja mam 8GB RAMu i na pulpicie ciągle mam wykorzystanie rzędu 30%

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...