Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

paysafecard (HELP ME NOW)

Burmistrz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z PSC można legalnie korzystać od 13 lat, wg. polskiego prawa.

Aha o.O

@TOP

Ale chodzi ci kupienie w kiosku ? jeżeli tak to nawet możesz kupić jeżeli masz 5 lat ale musisz mieć kasę :D i tak sprzeda ci.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

To wszystko wyżej potwierdzam, lecz dodam również że niektórzy sprzedawcy nie wiedzą jak wydrukować tą kartę przez co mówią najczęściej "takiego czegoś nie mamy"

Opublikowano

To wszystko wyżej potwierdzam, lecz dodam również że niektórzy sprzedawcy nie wiedzą jak wydrukować tą kartę przez co mówią najczęściej "takiego czegoś nie mamy"

Ba, większość nie wie że takie coś istnieje...

1378747514-U216092.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na całe szczęście przy zakupie paysafecard nie musi się być pełnoletnim.A po drugie doładowywać ją można w dowolnej kwocie:20,50,100 i 300 PLN. Tą kartą dokonujemy płatności w Internecie i to na terenie całej Europy,a sprawdzić historię transakcji i saldo kredytowe paysafecard zawsze można przez Internet. Korzystam z tej karty od dawna i wszystko jest w jak najlepszym porządku. Zapewniam. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

To jest normalne doładowanie jak np. do telefonu, a paysafecard'em się nie opijesz/nie odużysz/nie uprawiasz stosunku sek.../nie zabijasz ludzi, więc niby czemu nie mogliby Ci sprzedać...?

I wyprzedzę pytanie, bo pewnie o stawki będziesz chciał się zapytać

20zł -> 30zł -> 50zł -> 100zł -> i chyba 300zł

Opublikowano

cler - masz rację, czasami pytałam w kiosku, czy nieraz nawet w salonikach prasowych i niektóre ekspedientki nie wiedziały o co mi chodzi. Ale w tej chwili problemu z tym nie miewam, bo ostatnio jeśli nawet sama sobie nie doładuję,to mam to szczęście,że moja siostra zawsze mi jakieś resztki podaruje, ewentualnie któryś z przyjaciół to robi. Czasami można doładować sobie np na stacjach benzynowych,czy w sklepach Żabka, a po drugie kto szuka ten i znajdzie. Pozdrawiam i do usłyszenia.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie w internecie można znaleźć, w jakich miejscach można kupić paysafecard? Z tego co wiem, to nie wszystkie

kioski i stacje benzynowe mają je w sprzedaży.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...