Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podanie !

Amestries

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy mógł by ktoś mi pomóc i napisać podanie na serwer CENZOR NIE WOLNO WSTAWIAĆ LINKÓW DO FORUM tu podanie tylko żeby ktoś mogł napisać pytania dlaczego ja ! i dlaczego koncenr naftowy ;) Prosze jak ktoś umie ładnie pisać proszę o pomoc jak najszybciej ;) Prosze 1. Nick z MTA:
2. Login z MTA:
3. Wiek:
4. Ilość punktów:
5. Typy Broni:
6. Kategorie Prawojazdy:
7. Czy posiadasz aktualnie jakąs Prace:
8. Staż na naszym serwerze (ID- po lewej stronie tabulatora):
9. Dlaczego ja?(min. 3 zdania): !!!!! o te pytanie jak ktoś orze napisać
10. Dlaczego Koncern Naftowy?(min. 3 zdania): !!!!!!! i Te pytanie jak by ktos mugł napisac PROSZE
11. Zainteresowania:
12. Czas poświęcany grze:
13. Coś od siebie(nieobowiązkowe):
14. Akceptujesz regulamin serwera oraz Koncernu Naftowego?:

Opublikowano

9.Na jeźdźcie znam się dobrze, jest to dla mnie przyjemność. Wybrałem "to" dlatego ,że jak już powiedziałem jazda to mój żywioł, po prostu lubię to zrobić.

Staram się jeździć bez żadnej szkody, jak na tą chwilę wychodzi mi to znakomicie.Myślę ,że mimo tego ,że byłbym nowy radziłbym sobie dobrze.

Co do reszty to samemu musisz wpisać np. ile masz lat, jakie masz prawko, nick etc. ;)

Opublikowano

9.Na jeźdźcie znam się dobrze, jest to dla mnie przyjemność. Wybrałem "to" dlatego ,że jak już powiedziałem jazda to mój żywioł, po prostu lubię to zrobić.

Staram się jeździć bez żadnej szkody, jak na tą chwilę wychodzi mi to znakomicie.Myślę ,że mimo tego ,że byłbym nowy radziłbym sobie dobrze.

Co do reszty to samemu musisz wpisać np. ile masz lat, jakie masz prawko, nick etc. ;)

nie mogę odtworzyć tego spilera ;) jak mógł byś napisać bym był wdzięczny ;)
Opublikowano

nie mogę odtworzyć tego spilera ;) jak mógł byś napisać bym był wdzięczny ;)

Proszę.

Opublikowano

Proszę.

dziekuje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...