Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Wyprzedaz na Garenie - czyli czego Riot nie robi

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://how2win.pl/wyprzedaz-na-garenie-czyli-zobaczcie-jak-traktowani-sa-gracze-w-azji/

No cześć. Teraz dokładnie widać, jak są traktowani gracze z Gareny. Według mnie Riot leci na forsę, i chyba takiej zajebistej okazji nigdy nie zobaczymy na ich serwerach . :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ale co, tam mają inny przelicznik rp za kase -,-

by-hftdfwbpylxtcbyqzazs.jpg
[00:45] Landiago: mam tłuste ręce

Opublikowano

Ale wiecie że Garena nie należy do Riotu?? Poza tym 100 rp u nich to ponad 1k u nas.

Nie możliwe. Pamiętam jak XJ9 dostawał Donate i kupował normalnie skiny. :O

Opublikowano

Wytłumaczy mi ktoś co to znaczy Garena ? Bo ja znam tego czempiona a nic innego nie przychodzi mi do głowy ;_;

@ Topic

No cóż.. Trzeba zacząć chodować ryż..

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

Riot zbył swoje prawa w krajach Azji Południowo-Wschodniej spółce Garena. Generalnie gra jest taka sama, ale nie zarządza przez ludzi z RIOT`u, stąd są tam choćby inne przeceny niż na RIOTowskich serwerach. A czy te skiny są takie tanie? Tamtejsze RP są dużo droższe od naszych, także to tylko tak pięknie wygląda w teorii.

Opublikowano

Riot zbył swoje prawa w krajach Azji Południowo-Wschodniej spółce Garena. Generalnie gra jest taka sama, ale nie zarządza przez ludzi z RIOT`u, stąd są tam choćby inne przeceny niż na RIOTowskich serwerach. A czy te skiny są takie tanie? Tamtejsze RP są dużo droższe od naszych, także to tylko tak pięknie wygląda w teorii.

Niestety Ci już tego nie pokaże, bo zamknęli kanał XJ9 na twitchu ale pamiętam, jak za standardowe RP kupował tam skiny.

Opublikowano

Dokładnie, płaczecie o to że drogo, a kto wam każe kupować skiny? Skiny nie dają żadnej przewagi w grze, dlatego kupujecie je dobrowolnie, gdyby one coś dawały, to rozumiem tą spine, ale tak to nie wiem o co wam chodzi.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Niestety Ci już tego nie pokaże, bo zamknęli kanał XJ9 na twitchu ale pamiętam, jak za standardowe RP kupował tam skiny.

Nie będę się kłócić bo wnioski wyciągnąłem przeglądając ich stronę. I wydaje mi się że muszą mieć to jakoś przeskalowane patrząc na ceny. Ale jeżeli wiesz lepiej to faktycznie mój błąd, przyznaje. A zainteresowanych tematem tamtejszych "cen" zapraszam na:

http://lol.garena.com/news/sales

Opublikowano

http://how2win.pl/wyprzedaz-na-garenie-czyli-zobaczcie-jak-traktowani-sa-gracze-w-azji/
Według mnie Riot leci na forsę, i chyba takiej zajebistej okazji nigdy nie zobaczymy na ich serwerach . :)

Dokładnie złodzieje... nie dość że musimy grać w league of legends za darmo to jeszcze skinów bez których nie da się nic ugrać za darmo nie rozdają. Jak się nie podoba to nie graj

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Opublikowano

Dokładnie złodzieje... nie dość że musimy grać w league of legends za darmo to jeszcze skinów bez których nie da się nic ugrać za darmo nie rozdają. Jak się nie podoba to nie graj

Mogę pisać to co chcę.

Hm, to najwidoczniej mój błąd. To XJ9 nie wiem co zrobił. Close.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...