Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl] Taernbot Jedyny taki !

Beliar34

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś chciałbym przedstawić wam bota do gry "taern" bot nosi nazwe "taerndzikiszpadelbot" Jest to bot dość prosty ;)

Bot posiada wbudowany :

-Targeting (wybieramy jakie Potwory ma atakować)

-Cavebot ( wybieramy gdzie ma chodzić)

-Auto odpoczynek

- Automatycznie się aktualizuje !

Link do downloadu : http://forumtaerndzikiszpadelbot.cba.pl/viewtopic.php?p=27#27

Krótki filmik :

UWAGA BOT NIE POSIADA ZADNEGO KEYLOGGERA !! Autor programu nie życzył sobie udostępniania go na inne serwisy wiec nie podaje linku bezpośredniego do downloadu musicie niestety założyć konto na forum i dopiero pobierzecie lecz przed pobraniem możecie przeczytać opinie na temat bota

Dziękuję za uwagę :)

Jeżeli będzie potrzeba pokaże skany z virtustoal czy jak to tam było ;)

Opublikowano

To może dodam ten skan bo będzie tak jak 1 raz wrzuciłem bota na forum. Admin napisał, że mam dać skan i mam na to 24h albo tam 12h nie pamiętam, a nawet nie wbiłem w ciągu tego czasu na forum bo nie było neta, po założeniu nowego tematu było za to, że tam nie wrzuciłem i że keylogger i wgl.

Tutaj link do skanu:

https://www.virustotal.com/pl/file/e97e94794cb72c1f43748895d4d071e6316dc8790fbbe2a34bc448b09a5720b7/analysis/1378646092/

Tak na uboczu, Dzięki Beliar34 za pomoc, reklamę i zainteresowanie kiedy wyjdzie płatna wersja bota bez bugów i zastrzeżeń nie zapomnę o % dla cb!

ZAPOMNIAŁ BYM DODAĆ ... na virustotal 6 na 47 antywirusów coś tam niby znalazło, tylko popatrzcie na to, że czołe antywirusy typu kaspersky, mcaffe, avast czy nawet mniej znany microsoft nic nie znalazły. Powodem wyniku tych 6 'byle jakich' antywirusów jest to, że bot ma wbudowany auto patcher.

Opublikowano

To ja sprostuje z tymi wirusami dla slabo kumajacych :

Bot przejmuje kontrole nad myszka i Klawiatura dlatego wykrywa wirusa czyli anty-vir czyta to jako (przejecie kontroli nad pc)

a pozatym bot sam sie aktualizuje co anty-viry czytaja ( laczenie z netem i wysylanie pakietow) (tzw. trojany ktorymi mozna np robi print screeny ekranu,Ogladac co robi ofiara na monitorze i takie tam szpiegowanie)

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...