Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aatrox

arti1000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak, kontruje go.

Zed da ulti, Aatrox może odskoczyć z Q, i Zed mu nie zada DMG.

Do tego harras ze swojego E, i duży life steal z W.

& nbsp;

ah dzieks

Opublikowano

lolcounter.com tam masz konty ;>

minionek_5956.png

Opublikowano

Tak, kontruje go.

kontry to tylko pomoc i nie zawsze kontra pokonuje przeciwnika,

zed może użyć cienia do doskoku do aatrox'a

więc to co mówisz to nie prawda

Listę tematów znajdziecie na moim profilu :)
4fun
Czemu mam tyle - ? Bo je zbierałem! Teraz zbieram "Lubię to!"
Click ;D
Proszę o zdjęcie 10%

Opublikowano

wszystko zalezy od tego na jakiego zeda trafi... raz tylko gralem na zeda rankeda to zrobilem na nim fb, ale potem juz bylo ciezko pare gankow i z lini spadlem na 1/4 i faremy mniej o 20cs. ale mój duo partner jest best leona wiec szybko doszedl do mnie i wyszedlem na 20 do 6... jednak to on mnie wycarrował. nie wiem moze nie umiem aatroxem grac na zeda;)

Opublikowano

No widzisz, a nasz 14 letni moderator probuje sie wykazac wiedza

A skąd wiesz 14letni?? a sam sie pochwal ile masz .... Tak, kontruje go.

Mu chodzi o to ,że kto umie to zkontruje.... a nie o to ,że nawet pierwszy lepszy gracz go zabije...... więc nasz 11letni Member próbuje nabić posta ......

@Edit

THX ZA LAJKI :)

Opublikowano

haras z e jest minimalny, zwłaszcza biorąc pod uwage fakt że maxujemy raczej w. cd też w porównaniu do zeda są ogromne. nie wiem ja wole aatroxa w jungli. bo na lini ciężko mi sięnim gra 4 mecze grałem nim topa i potencjał do first bloodów jest bo miałem go w każdym, ale potem było już gorzej, wyfarmiony vlad= leże. irelia=gg praktycznie nic jej życia nie zabierałem a już padałem:), zed= było cieżko.. gdyby nie supp który wycarrował adc i przyszedł carrować mnie pewnie tamten zed by wygrał im gre. na teemo raaz grałem. tutaj było very easy. 5/0 zlazłem chyba. ale nie wiem może faktycznie na lini grać nie umiem tego bo od kąd wyszedł leciałem nim w jungle. ale przypomniałem sobie że mida grałem nim, to na midzie na oll było very easy

Opublikowano

ehhh... to nie tak że pick kontruje pick to tylko minimalna pomoc w mechanice, niektóre postacie działają mechaniką ofensywnie na mechanike innej postaci

to bardziej gracze kontrują graczy i często także ogarnieta jungla kontruje wszystko

NP. podomno nasz "zwiadowca"(TEEMO) kontruje Trynde bądz darius, aatroxa nie prawda odpowiednie maksowanie skili daje efekt wygranej( darius wyjątek max Q wszędzie)

Kolejny przykład Katarina vs Malzahar mówi się nie masz szans... BO JAK TEMPO JAK TEN DĄB MAKSUJESZ SKILLE JAK KAŻDY NOBEK TO PEWNO... wtedy maksuje się Q z uwagi na pewna myśl----> ON MA MANE TY KURNA NIE!!!

Jeśli widzisz że ktoś popełnia błędy, to nie krytykuj tego!! Niektórzy ludzie mają DYSLEKSJĘ. Jeśli należysz do tych os. to skopiuj to na sygnaturę

Opublikowano

Na 95% kontruje zed-a bo wystarczy go harashowac E i na 3 hit zmieniasz W na BP i sie wbijasz . wystarczy ze bedziesz uciekal od ult-ow zeda i nie bil sie z nim jak zuci na cb ignite

Opublikowano

Powiem tak Zed to gówno bez Dmg'a wiem co mówię bo go mam i bardzo żałuję zakupu jest papierowy i bez dmg. Aatrox spokojnie poradzi sobie z zedem ponieważ Zed nie ma sustainu więc wystarczy go poharrasować i nie bedzie mógł do farmy podejść a jak użyje skili to automatycznie aatrox się wyleczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...