Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ogarnięty gościu, pomoc przy zrobieniu bota

konik183

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pomysł na zrobienie bota podobnego do tego na let's fish (facebook) tylko że do gry margonem. sam nie ogarniam za bardzo autoit dlatego szukam kogos ogarnietego. zrobienie bota oczywiscie nie za darmo bo mozna na tym zarobic calkiem nie mala sumke udostepniajac go na jakiejs stronce hostingowej ^^ prosze o pw, podam wiecej info z mojego pomysłu ;)

;)

Opublikowano

Stawiam na kolejnego metińczyka (ale to chyba nałóg bardziej niż hobby :P), który będzie prezesem zbijającym kase za nic.

Zrobienie bota do margo nie jest aż tak trudne jak się wydaje, więc zaczynaj nauke już teraz i do roboty.

Opublikowano

chodziło by mi bardziej o samo napisanie, ja chce komuś podrzucić pomysł jak to ma napisać ;)

Jeśli chodzi o sprawy techniczne typu tablice, funkcje, zmienne etc. to możesz mi pisać na GG.

już piszę ^^

Stawiam na kolejnego metińczyka (ale to chyba nałóg bardziej niż hobby :P), który będzie prezesem zbijającym kase za nic.

Zrobienie bota do margo nie jest aż tak trudne jak się wydaje, więc zaczynaj nauke już teraz i do roboty.

z metinem już skończyłem, teraz LOL i margonem xD

według mnie do tego trzeba mieć łeb czego ja akurat nie mam za bardzo :D

;)

Opublikowano

Człowieku, chcesz być mózgiem to się wykształć. Nikt ci nie da gotowca, a w szczególności takiego na którym mógłby zarobić.

Opublikowano

chodziło by mi bardziej o samo napisanie, ja chce komuś podrzucić pomysł jak to ma napisać ;)

Żeby przejść po linie nad przepaścią najłatwiejsze jest wymyślenie pomysłu, a najtrudniej jest to wykonać. Chyba wiesz do czego porównuje.

1387536187-U112334.png

Jeśli Ci pomogłem mógłbyś wynagrodzić lajkiem :)

Opublikowano

A sam nie dajesz nic.

LOGIC!

dajesz tylko swoje umiejętności ;)

Człowieku, chcesz być mózgiem to się wykształć. Nikt ci nie da gotowca, a w szczególności takiego na którym mógłby zarobić.

ja jestem na forum, ja się pytam, jak Ci się coś nie podoba to nie czytaj ;) pozdrawiam

;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...