Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie sie to respi?

Hotarti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Gramy z kumplem w warz na trialu około tygodnia ,i mamy mały problem z lootem.

Zwiedziliśmy już pół mapy i niegdzie nie możemy znaleść żadnego large/military/alice plecaka. Jedyny do tej pory jaki znaleśliśmy to alice bag w smallvill na policji.

Dodatkowo zastanawiamy się gdzie można znaleść jakąś katane / jokoto katane , m4 (NIE SEMI) i jakąś snajperkę.

Będę wdzięczny za pomoc.

Jak możecie napiszcie też gdzie w danej miejscowości powinniśmy szukać danego przedmiotu.

Z góry dziękujemy!

cute_anime_girl_by_kisakupl-d56xzn2.png

Hotarti <3 <3 <3 I <3 Anime

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

Gdy "oficialowcy" mieli wstęp na triale grałem z Kolegą który chciał stestować grę, wydawało mi się że jest mniejszy loot, ale napiszę z mojego doświadczenia.

(GRANE NA OFICIALACH/ VETERANACH):

W Clearview, w 1 z domków od strony jeziorka, nieopodal beach housa kolega wczoraj znalazł SVD (Najgorsza, ale zawsze- sniperka).

W NoradMilitray Base można znaleźć alicy/ Military/ Stanagi/ M4/ M16/ Evo-3`ki/ Masade.

Na lotnisku To samo co w norad + bardzo rzadko jakieś sniperki, imitary, kt`tki.

W Boulder to samo co Norad/ Lotnisko.

W Campos czasami jakiś Ak74m, m16, m4.

W prawej górnej części mapy, dość często z kolegami znajdowaliśmy Noktowizory oraz "ekologiczne bronie" typu mosberg saiga itd.

O ile umiecie bić średnie ilości zombie "na raz" to polecam West Boulder Meteorological station.

Mam nadzieje że pomogłem i moje porady się przydadzą, w razie pytań proszę pisać na pw lub na skypie : axon2-seba z chęcią udzielę pomocy.

@EDIT

A no tak, zapomniał bym o camp splinter, czasami jakaś snipa/ m4 itd. ;)

2e102b5f9b77b.jpg

Opublikowano

+ do tego co napisal LeoWoj, przy heli crashu w norad mozna tez znaleść SCAR'a, item boxy ogólnie w norad i w camp splinter ^^

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

@up gdzie bo ja obełszem prawie całe i żadnego.

Na trialach jest mniejszy resp?

Żyjemy w chorym świecie gdzie bycie sobą jest chwalone w sieci, zaś w rzeczywistości prowadzi do samotności. :C

Opublikowano

@up gdzie bo ja obełszem prawie całe i żadnego.

Na trialach jest mniejszy resp?

sądze że na trialach mniejszy. ja na jakimkolwiek serverze na frosty pines znalazlem w sklepie/na policji mediuma, ale ja to na oficjalnych gralem.

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

A na trialach gdzie lootowac?

Opublikowano

A katana gdzie sie respi?

Opublikowano

ref

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...