Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: Ogólny Temat O Insomni

coragorn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A Więc Konta Są Prawdopodobnie usunięte strona działa nie wiadomo czy serwer będzie jeszcze ON prawdę Mówiąc próbujemy sobie powiedzieć że to nie prawda że ten serwer nie może być OFF a tak naprawdę Jesteśmy w tzw. Kropce Nikt O Niczym Nie wie Jedyne Co Możemy Zrobić To Po prostu Czekać taka jest Przykra chociaż szczera prawda Takiego Serwera Może Już Nigdy Nie Być!!!

;(

Osobiście Nie Wieże W Ten Filmik :

To jest ukryta treść, proszę

Ale Cóż Jeżeli On Jest Prawdą To Dodajcie Komentarz że insomnia nie jest plagiatem

TEN SERWER NA ZAWSZE POZOSTANIE W MOIM SERCU JAK I PEWNIE W SERCU NIE JEDNEGO USERA MPCFORUM

WoLe +

W Spoilerze jest cała prawda o Metin2 :

beztytuugb.png

W spoilerze nie ma nic :

Mówiłem że Nic Nie Ma

To Po Co Otwierasz Dalej

W Tym Spoilerze Nic Nie Ma

w tym Też

I W tym

W tym Także

I tu też po co zaglądałeś

No i Po co ?

Jak Ten Spoiler Otworzysz Wybuchnie ci głowa

Bum !!!!!! Mówiłem

Opublikowano

@UP

zgadzam się ze takiego serwera moze juz nie byc a co do Insomni Znając Białego to zawsze coś wykombinuje xD pozdrawiam

9e3aa330973f.gif

-> Diwang2- Szaman "ProStak" 86lv+ <- głowny char ;p

Opublikowano

co to w ogóle ma być... wracam z roboty zharowany jak ten wół zasiadam do odrobiny relaksu a tu ni h**a... co to ma być pytam sie... komu tu k**wa sie zachcialo spraw w sądzie niech spier***a do kazachstanu sie czepia a nie tu k**wa porzadne serwery beda likwidowac ten GF to juz ma tak nasrane we łbie ze gorzej byc nie moze czy to kto inny sapie...

Opublikowano

tak naprawdę ja już dawno wiedziałe że to nastopi bo Xaar na forum metka PL jak ja reklamowali napisal ze napisał do GF a oni wyżej dlatego przestałem na tym grac ale jak bym wam powiedzial to by nikt nie uwierzył więc sie specjalnie nie zdziwiłem ale wszystko kiedyś ma swój koniec Insomnia to naprawde Pro Serw jakos teraz nie widze zadnych przeciwników Insomni ?? Może zrozumieli lecz jeśli ktośchce kontynuwac tak fajny serwer to niech kupi pliki od Zonniego jedynie 20 zł a to samo co na Insomni będzie oprócz ISa ale Zonni napewno pomoże ale miejmy nadzieje ze wszystko będzie OK

bdccLsFwED.png

Opublikowano

Pozdrawiam was wszytkich ManioVoj jak cos pisac na PW jak ktos mnie znal Pozdro dla TanieSSanie i dla mojje prawie przyszlem Gildi FOH serwer byl SUPER

z chatu serwera przeczytalem ze ta insomnia 4ever ale robia nowa ktora bedzie za jakis czas robia swojego clienta wiec tym razem nie bedzie sie o co czepic nowa insomnia bedzie duzo lepsza pracuje nad tym m.i BIAŁY którego prace i zdolności podziwiam

Offcialny chat...

To jest ukryta treść, proszę

PS: z tego co wiem podejrzenia wielu ludzi wskazują na Zonniego więc jak narazie mu za off serwera podziekujcie...

xd5vrcjhj.png
Opublikowano

Miejmy nadzieje, że serwer powróci. Był to jeden z najlepszych serwerów.

@Btw. Jeżeli ktoś znał Si, pisać na gg: 8197286 ;].

Możecie spotkać mnie pod nickiem Haapaj

Beztytulu_hsnqrqr.png

Opublikowano

ta szkoda ze serw off ,serio fajnie sie gralo do czasu bana xD

kto mnie znał niech mi nie spami na gg ew. pw ;d

'-'

Opublikowano

Radujmy się (:

regl.png

Tak userzy MPC dbają o regulamin! ^^

Co kryje spoiler?

Jeszcze troszke!