Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam fajnego MMO

MoyzeS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam przez ostatnie lata ( bo tak można powiedzieć ) grałem w 3 gry online typu MMO tj. Last Chaos ( aktualnie gram ale to juz 5 lata z tą grą i muszę odpocząć ) Metin i 4Story . Aktualnie szukam jakiejś fajnej gierki w ich stylu ale takiej świeżej :) . Co byście mi polecili ?

Myślałem nad rappelz i RoM ale nie wiem jak z ilościa graczy i grywalnościa . Lubie gdy jest dużo do odkrywania , fajne lokacje , ładna grafika i dobrze zrobiona przestrzeń w grze :) . Co moglibyście polecić ? Dodam że mam bardzo wolnego neta ( prędkość 1.2mb/s a pobieranie 65kb/s ...) więc nie szalec bo raczej WoWa i Aiona nie pobiorę :D Minecraft też odpada .

Opublikowano

Dacie odpowiednią stronkę do wersji PL do tego Neverwinter ? :) . A tak to dużo polaków i na czym opiera się gra ? Ile GB ? :)

Opublikowano

Hmmm z 10-12h pobierania :D . A warto grać tak ogólnie ? Ile ta gra jest w polskim wydaniu i czy gra dużo ludzi ? Taki troche głębszy opis ze strony gracza by mi się przydał :)

Opublikowano

Tak WoW tylko że nie z moim aktualnym netem bo zajmie mi to +/- 120h ciągłego pobierania :D A i tak nie lubie płacić za gry tego typu ... A no privach mało jest tego co oferuje gra :)

Opublikowano

Czy Neverwinter jest po polsku ? Fajnie się w to gra ? czytałem na stronie że wyszła dopiero latem tego roku ) o.O ( I jak z grywalnoscia ? Jest przyjemnosc z gry czy nuda i monotonia ? ;p A do tego czy są gildie/klany czy coś ? I jak dużo jest osób :D ?

P.s. Dużo jest eq zbroi broni jakiś bonusów czy coś ? :)

Opublikowano

Polecam Ci grę Aion Online, fantastyczna.

Gram obecnie tylko w Minecrafta

Jeśli masz problem z konfiguracją serwera bukkit, permissions, lub z konfiguracją jakiegoś konkretnego pluginu, pisz na GG

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...