Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]kilka pytan "łotrzyk"

GACONIUSBM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dopiero wczoraj wbilem 60 poziom lotrzykiem ale niestety specjalnie pojecia o grze nie mam za zarabianie ad tez sie pozno zabralem i mam tylko 71k mam kilka pytan a mianowicie:

moje eq

8159 GS

3902 mocy

1628 kryta

2420 obrona

Czy eq bitewnego szabrownika jest dobre? widze ze nie bedzie specjalnie trudno kupic tego eq za pkt chwaly ale nie wiem czy jest sens wiec pytam :)

Widze tez ze jest wiele dungeonow ale na ktore ludzie najczesciej chodza? bo stalem dzis w kolejce i niestety sie nie doczekalem

Jest opcja zeby jakos dosyc latwo zdobyc uroki 5 lub wiecej? niestety dosyc pozno ogarnalem to ze te kamienie mozna laczyc i ogolnie mam lipe :P

Jakie skille wedlug was sa dobre do pvp?

ja mam pasywne doskonale ukrycie i pierwszy cios

spotkanowe:

ogluszajacy cios

smagajace ostrze

bomba dymna

Nieograniczone

przebiegly zawod

chmura stali

w osiagnieciach poszedlem pod kata

i mam jeszcze pytanie jak moge dostac jakies pkt łaski?

chcialbym jeszcze gdybyscie mogli odpowiedzi pisac bez jakis skrotow bo bo moja pierwsza taka gra a w dodatku jest po polsku wiec nie ogarniam tego :)

z gory dziekuje za pomoc bede dawal jakies lubie to czy cos :)

ps bylbym wdzieczny gdyby mi ktos mogl tez napisac jak jakos w miare latwo moglbym jakiegos towarzysza zdobyc bo ten ktorego mam strasznie szybko pada.

i jeszcze jedno pytanie :D co sie robi na tej mapie gdzie trzeba miec gildie? bo bylem tam ale jakos nigdzie nie moge wejsc i nic nie moge zrobic

Opublikowano

Witam dopiero wczoraj wbilem 60 poziom lotrzykiem ale niestety specjalnie pojecia o grze nie mam za zarabianie ad tez sie pozno zabralem i mam tylko 71k mam kilka pytan a mianowicie:

moje eq

8159 GS

3902 mocy

1628 kryta

2420 obrona

Czy eq bitewnego szabrownika jest dobre? widze ze nie bedzie specjalnie trudno kupic tego eq za pkt chwaly ale nie wiem czy jest sens wiec pytam :)

Widze tez ze jest wiele dungeonow ale na ktore ludzie najczesciej chodza? bo stalem dzis w kolejce i niestety sie nie doczekalem

Jest opcja zeby jakos dosyc latwo zdobyc uroki 5 lub wiecej? niestety dosyc pozno ogarnalem to ze te kamienie mozna laczyc i ogolnie mam lipe :P

Jakie skille wedlug was sa dobre do pvp?

ja mam pasywne doskonale ukrycie i pierwszy cios

spotkanowe:

ogluszajacy cios

smagajace ostrze

bomba dymna

Nieograniczone

przebiegly zawod

chmura stali

w osiagnieciach poszedlem pod kata

i mam jeszcze pytanie jak moge dostac jakies pkt łaski?

chcialbym jeszcze gdybyscie mogli odpowiedzi pisac bez jakis skrotow bo bo moja pierwsza taka gra a w dodatku jest po polsku wiec nie ogarniam tego :)

z gory dziekuje za pomoc bede dawal jakies lubie to czy cos :)

ps bylbym wdzieczny gdyby mi ktos mogl tez napisac jak jakos w miare latwo moglbym jakiegos towarzysza zdobyc bo ten ktorego mam strasznie szybko pada.

i jeszcze jedno pytanie :D co sie robi na tej mapie gdzie trzeba miec gildie? bo bylem tam ale jakos nigdzie nie moge wejsc i nic nie moge zrobic

1 - Co do Build'u to polecam to :

2 - Najlepsze EQ na początku to nieuchwytnego, można go kupić w ah za ad ;)

3 - Uroki możemy zdobyć z epickich dungeonów i questów foundry.

4 - Towarzysza możemy kupić w ah a ad/ za zeny lub dropnąć ze skrytki jak się nie mylę.

5 - Na Arenie Guantlgrym zdobywamy monety grym, za które możemy kupić EQ, co robimy ? Na początku dungeon pve, następnie taka arena pvp 20 vs 20 a na koniec potyczka z której dropi set i dostajemy za ukończenie monety.

xD 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...