Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Skradzione konto...

miki1112000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam konto w battlefildplay4free podejrzewam iż ktoś mi się na nie włamał... teraz zmienił też hasło i nie mogę się na to konto zalogować...

Wgrał też na nie CHETY popatrzyłem w statystykach Sharqui 48/2 to jest przesada... W dodatku wydaje całą kasę którą "POSIADAŁEM" na tym koncie...

REASUMUJĄC: Jak odzyskać to konto (hasło zostało zmienione)

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Opublikowano

Witam mam konto w battlefildplay4free podejrzewam iż ktoś mi się na nie włamał... teraz zmienił też hasło i nie mogę się na to konto zalogować...

Wgrał też na nie CHETY popatrzyłem w statystykach Sharqui 48/2 to jest przesada... W dodatku wydaje całą kasę którą "POSIADAŁEM" na tym koncie...

REASUMUJĄC: Jak odzyskać to konto (hasło zostało zmienione)

Poprzez zapomnienie hasła wpisujesz później indyfikator Origin jakie miałeś ,albo email podajesz,bo wkońcu zmiana emaila w bf to nie lada wyczyn trzeba kontaktować się z supportem,aby można było zmienić mail.

Opublikowano

ten HACKER zmienił mi hasło do skrzynki ;/ a jak napisać do supportu?? o zmianę tego EMILE podasz link?? z góry dzięki

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Opublikowano

Trzeba było też napisać tak odrazu,że i nie masz dojścia do maila.

W takim razie nie masz co nawet pisać ani dzwonić do Ea jak nie masz dostępu do maila.

W dalszym postępowaniu pozostaje Ci tylko dzwonić do supportu tam gdzie masz założonego maila i z nimi rozmawiać,aby ci przywrócili dostęp do szkrzynki mailowej.

Po odzyskaniu maila dopiero możesz próbować odzyskiwać konto bf-a.

A skoro jesteś tak podatny na keyloggery/wirusy skoro ktoś ci zajumał tu i tu passy to trzeba było też pomyśleć nad dobrą skrzynką mailową.

Ja mam taką skrzynkę mailową,że mogę nawet i udostępnić wszyskim pasy do swojego maila ,a i tak na niego się nie wbijecie no chyba,że skorzystacie z mojego kompa :P

Opublikowano

najprościej byłoby zresetować hasło do maila poprzez własne pytanie lub weryfikację sms (jeżeli komuś chciało się uzupełnić przy rejestracji).

gmail ma chyba taką opcję, aby w przypadku korzystania z innego IP niż twoje domowe wymagana była weryfikacja sms... osobiście nie korzystam, ale jeżeli loguje się z komputera w publicznej instytucji to czyszczę dane przeglądarki, bo nawet bez hasło ktoś może wam dla jaj wyczyścić skrzynkę.

Opublikowano

ja się nigdzie w publicznej instucji nie logowałem... ;( a antywirusa mam dobrego kupionego...

a po 2 ja to pisze dla znajomego który we Włoszech mieszka... bi jemu to konto zajomali

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Opublikowano

a po 2 ja to pisze dla znajomego który we Włoszech mieszka... bi jemu to konto zajomali

- Czy to prawda, że w Moskwie na Placu Czerwonym rozdają za darmo samochody?

- Tak, to prawda z tym, że nie w Moskwie a w Leningradzie, nie na Placu Czerwonym, a na Placu Rewolucji, nie samochody a rowery, i nie rozdają, ale kradną.

Opublikowano

To nie jest pomyłka, a krętactwo, bo napisałeś w pierwszej osobie. Skoro koledze skradziono konto, to niech kolega się martwi jak je odzyskać.

Kroki te same, czyli odzyskać mejla i zresetować hasło.

Opublikowano

Kolega mieszka we Włoszech nie mówi dobrze po polsku!!! a ja władam dwoma językami czy to coś złego że pomogłem koledze???

Mów co myślisz...

Ale myśl co mówisz...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...