Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

pytanka :D

N4stY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań odnośnie tej gry :)

1.Dlaczego jak walę pociskiem co dają uszkodzenia np 87-172 to walę komuś po 13 hp ?

2.A dlaczego jak walę pociskiem co daje 101-152 penetracji to wale po 100 + hp ??

o co chodzi w tym ?

3.Jak zarobić czołgiem M3 Lee ?

4.Który czołg lepszy po M3 Lee W BADANIACH TEN HEAVY 3 (chyba, cięzki jest) czy ten średni czołg ?

5.jak dużo zarabiać expa i kasy ?

snf3.jpg

Opublikowano

Najprawdopodobniej grasz amunicją HE, graj zwykłą amunicją AP

3.Nie pchaj się na pierwszą linię, graj jako sniper

4. To zależy, czy wolisz czołgi ciężkie(pierwsza linia), czy medy(support). Ja osobiście wolę M4 Sherman od T1 Heavy.

5. Robić dużo zniszczeń, wykrywać wrogie czołgi, niszczyć wrogie czołgi.

Opublikowano

4. Mam czołg M3 Lee i jak uzbieram 14 050 doświadczenia to mogę kupić sobie nowy czołg w tych badaniach ale nie wiem który lepszy

ten średni czy ciężki

nie pamiętam nazw :<

snf3.jpg

Opublikowano

Cześć mam kilka pytań odnośnie tej gry :)

1.Dlaczego jak walę pociskiem co dają uszkodzenia np 87-172 to walę komuś po 13 hp ? Ponieważ, pełne obrażenia zadajesz gdy przebijesz całkiem pancerz. przeciwnika. Tak działają pociski HE

2.A dlaczego jak walę pociskiem co daje 101-152 penetracji to wale po 100 + hp ?? Ponieważ są to pociski standardowe (PP), jeżeli przebijesz pancerz to zabierasz po 100+ w twoim przypadku.

o co chodzi w tym ?

3.Jak zarobić czołgiem M3 Lee ? Wszystko zależy od twojej gry, jeżeli zdobędziesz dużo dmg itp to za to dostajesz kase.

4.Który czołg lepszy po M3 Lee W BADANIACH TEN HEAVY 3 (chyba, cięzki jest) czy ten średni czołg ? Sama nazwa przecież mówi, ja bym szedł przez t1 heavy.

5.jak dużo zarabiać expa i kasy ? Co do kasy to pyt 1, expa dostajesz za to samo, dmg, podświetlanie przeciwników, de capowanie bazy, capowanie bazy etc

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Jak lubisz grać ciężkimi, dobrze opancerzonymi czołgami to t1 heavy, a jak lżejszymi i gorzej opancerzonymi to m4 sherman. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

Ok mam nazwy co do 4 pytania po M3 Lee iśc w

M4 Sherman

Czy

T1 Heavy

Odpowiedzieli ci już 2 razy, ale ok.

Ja uważam, że lepiej przez M4 Shermana, ponieważ później z M4A3E2 Jumbo Shermana można pójść i w czołgi ciężkie i średnie.

a co do zadawania dmg, jest kilka rodzai pocisków, w tym momencie na M3 Lee masz 3

Podkalibrowy, Przeciwpancerny, Odłamkowo-burzący

Podkalibrowy - strasznie drogi, ignoruje więcej kątu niż Przeciwpancerny, ma większą penetrację

Przeciwpancerny - zwykły pocisk.

Odłamkowo-burzący - zwykle zadaje dmg, czasem mniej, czasem więcej. Zależy gdzie się trafi, jeżeli jest to osłona działa, gąsienice itp. uszkodzenia będą małe, lecz jeśli pancerz czołgu będzie wystarczająco mały, jest w stanie zadać dużo dmg, więcej niż Podkalibrowy, Przeciwpancerny.

shoob.png

Opublikowano

TY decydujesz nie my, napisaliśmy Ci jakie są korzyści w graniu jednym, a drugim. Nie możemy Ci także narzucić stylu gry. Pozdrawiam.

Jeśli masz jakieś pytania odnośnie WOTa chętnie na nie odpowiem :)

Gram w: Left 4 dead 2, World of Tanks, War Thunder,Tibia(Azura)

Napisz może coś razem pogramy:)
Pomogłem daj + :)

Opublikowano

tak więc w co iśc bo mowicie raz T1 raz M4

M4 Sherman Jest bardzo doobry ---> sherman jumbo ------> T29 --------->T34 -------->M103-------->T110E3 Cała linia :)) wiec polecam shermana

V Tier VI Tier VII Tier VIII Tier IX Tier X Tier

PS. T1 heavy nie polecam z lini shermana od T29 juz masz "heavy tank" Pozdrawiam Xermo "Kliknij lubie to"

Opublikowano

M4 Sherman Jest bardzo doobry ---> sherman jumbo ------> T29 --------->T34 -------->M103-------->T110E3 Cała linia :)) wiec polecam shermana

V Tier VI Tier VII Tier VIII Tier IX Tier X Tier

PS. T1 heavy nie polecam z lini shermana od T29 juz masz "heavy tank" Pozdrawiam Xermo "Kliknij lubie to"

*T110E5, ponieważ T110E3 to Niszczyciel Czołgów, taka mała uwaga na przyszłość

I nie T29>T34

Tylko T29>T32

shoob.png

Opublikowano

Tak t34 sorki pomylka ale ten 10 tier to heavy tank a nie niszczyciel sprawdz a nie dawaj mi rady na przyszłość

Opublikowano

Tak t34 sorki pomylka ale ten 10 tier to heavy tank a nie niszczyciel sprawdz a nie dawaj mi rady na przyszłość

E3 to TD bez wieży, a E5 to HT geniuszu. Polecam nauczyć się używać oczu.

Idąc w HT nie ma sensu iść przez Jumbo, bo przez M6 masz od razu działo normalne odblokowane. Chodzi mi o 90mm

Opublikowano

No można iść przez m6 ja ide przez jumbo

E5 to HT pisalem ....

Nie, ty ciągle piszesz, że T110E3 to HT.

T110E3-TD

T110E4-TD

T110E5-HT

shoob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...