Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BFH

Melonex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jakie najlepsze karabiny dla żołnierza w national dla gunnera w national i royal , i dla komandosa pistolet i snajperka w national

Opublikowano

W BFie H bronie nie różnią się od siebie niczym, bo to są po prostu reskiny. Przynajmniej ja nie widzę różycy pomiędzy 9 brońmy, które mam na perma.

Straciłem tylko kasę i tyle

ps. sorki, szybkość ataku

9368_gold.png

Opublikowano

Nie ma najlepszych, po prostu każda broń jest dobra na swój sposób ... Jeśli chcesz mieć dobre sety, to proszę - najpopularniejsze :

1. Uber Ratunek Rudolfa + Uber Faworyt Gerharta + granat

2. Uber Plecodrap + Uber Wspaniałość Wolfganga/Super Szwajcar + Super Gnatogryz Berniego (standardowo do obu zwykła RPG)

3. Uber Faworyt Gerharta + Uber Snajperka Stefana/SVD - ta druga to Reskin pierwszej, jednym słowem to samo.

Myślę, że pomogłem ;)

Masz problem w sprawie Battlefielda Heroes ??? Pisz na PW

Jeśli pomogłem, nie zapomnij dać LIKE

BFH Polska ;)

Opublikowano

Nie ma najlepszych, po prostu każda broń jest dobra na swój sposób ... Jeśli chcesz mieć dobre sety, to proszę - najpopularniejsze :

1. Uber Ratunek Rudolfa + Uber Faworyt Gerharta + granat

2. Uber Plecodrap + Uber Wspaniałość Wolfganga/Super Szwajcar + Super Gnatogryz Berniego (standardowo do obu zwykła RPG)

3. Uber Faworyt Gerharta + Uber Snajperka Stefana/SVD - ta druga to Reskin pierwszej, jednym słowem to samo.

Myślę, że pomogłem ;)

spoks thx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Uber Ratunek Rudolfa

Uber Plecodrap

Złoty Łowca Czołgów

Złoty Niszczyciel Trutnia Zniszczenia

PKM

Specjalistyczny PKM 1. Klasy

I to chyba wszystkie najlpesze dla nationali

Opublikowano

Po co odpowiadasz na tematy, rozwiązane 10 dni temu?

Zróbcie coś z nim, bo wciąż nabija tylko posty, odkopując stare tematy, nie wprowadzając do nich nic nowego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...