Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Najlepsza broń dla szturmowca.

MasterGreen_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam broni na mapę Oman i Sharqui. Mam odblokowane wszystko oprócz L85A2, M16A3 i AK-74M.

Szukam broni z niskim ROF, lecz nie tak niskim by zawsze w CQB przegrać. Gram wszystkim co mam (oprócz FAMAS i F2000) i nie potrafię się zdecydować.

AEK vs. M416 vs. AUG vs. SPAS 12 (strzelba) vs. M5K (pistolet maszynowy)

AEK - lufa, uchwyt, PK-A

M416 - lufa / tłum.płom., uchwyt, ACOG

AUG - lufa / tłum.płom., uchwyt, ACOG

SPAS - laser, śrut, HOLO

M5K - laser, tłumik / magazynek, PK-A

Opublikowano

Koledzy up up i up mają racje też polece Ci m416 no i polece AUGa jak m416 się nie spodoba i ewentualnie aek ale mi się słabo gra nim. Moge jeszcze dodać karabin którego nie wymieniłeś ale po opanowaniu strzelania serią można nim naprawde kokśić an94 ;)

21.jpg

Opublikowano

Polecam AEK,pp-19,p90,spas,m5k każda z tych broni jest dobra na ten dodatek :)

a i też mp7 z powiększonym magazynkiem :) Gra jedna bronią się szybko nudzi ;p

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

I co mi to da? Tam nie jest powiedziane która broń z tych trzech najlepsza + połowa filmu jest z PS3. Już wolę zobaczyć Rocka i Roja, bo chociaż się pośmieję. A nie same sztywne dane, które są na wiki.

Opublikowano

Jak nie masz m16a3 to nakur... z AEK 971 bardzo dobra broń :) Sam nią gram na szturmowcu ;p

M16a3 jest dla lamerów ! Bo jest w ch.. OP i miażdży wszystko...

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Opublikowano

Szukam broni na mapę Oman i Sharqui. Mam odblokowane wszystko oprócz L85A2, M16A3 i AK-74M.

Szukam broni z niskim ROF, lecz nie tak niskim by zawsze w CQB przegrać. Gram wszystkim co mam (oprócz FAMAS i F2000) i nie potrafię się zdecydować.

AEK vs. M416 vs. AUG vs. SPAS 12 (strzelba) vs. M5K (pistolet maszynowy)

AEK - lufa, uchwyt, PK-A

M416 - lufa / tłum.płom., uchwyt, ACOG

AUG - lufa / tłum.płom., uchwyt, ACOG

SPAS - laser, śrut, HOLO

M5K - laser, tłumik / magazynek, PK-A

osobiscie powiem tak zależnie w jaką mape i tryb grasz jeśli jest to ZDM /DDM lub tego typu to ja osobiscie polecam M5k spas i AEKA lecz w aeku nie dawaj cięzkiej lufy bo bez przycelowania jak ktoś ci wyleci to nie masz szans z nim chyba ze ktoś kto się dopiero uczy grać. Na podboje szturmy itp polecam M416 i AUG z modami typu chwyt przedni laser/cięzka lufa chodz ja nie polecam iż osobiscie nie lubie :)

A co do celownika to zależne jest to od paru rzeczy

1. nie każdemu gra się dobrze np z ACOG bo zasłania większą część ekranu ale nie każdy ma też bardzo dobry wzrok

2. dystans - krótkie dystanse u mnie najlepiej sprawdzają się celowniki typu holograficznego natomiast broni typu m416 aug a3 nie robię typowo pod daleki bo ja rashuję więc zawsze albo holo albo coś w ten deseń

3.Przyzwyczajenie i styl gry lubisz krótkie szybkie walki graj z małym przyblizeniem jezeli lubisz strzały dalekie/średnie to polecam sniper/wsparcie z dobrym lkm np MG36 z dopasowaną optyką cięzką lufą i dwójnogiem a sniper to jak dla mnie na daleki dystans jng/ m98b

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...