Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Haka do priva metina SENTHIA

murzyny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poszukuje zmieniacza bonów na serwer senthia który będzie zmieniał kilka itemkow jednocześnie i nie wyłączał mi sie co chwile oraz poszukuje tez działającego metin2 moda działającego na tym serwie lub exp bota który podnosi itemki i oddaje expa na gildie z góry dzięki za pomocne rzeczy daje like :D

Opublikowano

metin2mod jak instaluje go na senthia to nie włącza mi się nawet gra a ten BS nie działa mi na tym serwerze jak wam działa ten BS i ten metin2mod to proszę o jakiś TUT czy coś w tym stylu co mam zrobić żeby działały.

Opublikowano

ip i porty zrobiłem jak mówiliście ale dalej jest ten sam błąd jak włączam serwa przez moda to pisze cos takiego "FATAL ERROR! File not exist: pack/Index " a jak tego zmieniacza włączam to mi okno sie pokazuje zaraz błąd i się wylacza

może ktoś podać takiego moda i taki BS który w 100 % działa na tym serwie lub ktoś z was na nim gra i sam ich używa i może się podzielić ??

Opublikowano

ten BS mi nie dziala ja mam WIN xp a to chyba dziala na win 7 tylko.

prosze podawac sprzawdzone przez was linki ktorych sami uzywaliscie badz jestescie pewni ze dzialaja na 100 % to tego serwera BS moze byc nawet na 1 slot aby dobrze bony zmienial

Opublikowano

mod juz mi sie uruchamia ale problem jest z BS jak wlaczam i robie wszystko jak trzeba chce uruchomic BS i gra mi sie wylacza tak samo jest na kliencie jak i na modzie pojawia mi sie dziwny blad ze znakami zapytania i sa 2 opcje tak lub nie moze wiecie o co chodzi a BS w modzie nie zmienia bonow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...