Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PayDay 2 Tier Bonus

adekoj99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w PayDay'u 2 jest takie cos jak "TIER BONUS" jedynie co wiem o tym, to to ze daje nam bonus za odblokowanie 1 poziomu skili. (To chyba wie kazdy ;) )

Ale nie wiem jednej rzeczy, a mianowicie czy zeby odblokowac owy "TIER BONUS" musze odblokowac jedna linijke, poziom czy ja tam kto sobie chce, na ACED (3 pkt. ) czy wystarczy BASIC ( 1 pkt. ) ?

Opublikowano

Każdy nowy tier zdobywany jest poprzez wydawanie punktów w skille. Co 5 wydanych punktów odblokowywujesz możliwość wydania punktów w następne skille.

Przykładowo, u ghosta dajesz w podstawowy skill, czyli 1 punkt, możesz teraz dac 1 punkt na BASIC (czyli masz 2 punkty) i jeszcze 3 punkty na ACED, w tym momencie wydales 5 punktów i zdobywasz mozliwosc kupna nastepnych skilli.

Jeśli dasz 1 pkt w bazowy (1 punkt) i wszystkie 3 skille dasz na basic (masz 4) to musisz ktorys wbic na ACED, żeby miec powyżej 5, czyli masz 7, wiec wystarczy, że poźniej jeszcze jeden wbijesz na ACED i nastepny tier odblokowany.

@przepraszam, trochę źle zrozumiałem :D Tier bonus np. z 1 tieru dostajesz wtedy, gdy odblokujesz drugi np. w mastermind dasz podstawowy i cable guy na ACED, to odblokujesz nastepny tier, a z poprzedniego masz bonus

Możesz to zobaczyć w praktyce tutaj:

http://www.pd2skills.info/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...