Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NO RECOIL - GRY ''STRZELANKI''

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, kurcze mam pytanie jak zrobić w Cheat engine no recoil od czego to zależy w Value bo jestem ciekawyy bardzo, np w CS 1.6 ogarnąłem no ammo itd itp a no recoil nie mam pojęcia

65135238787935115850.gif

Opublikowano

View Angle = 2x float. Szukasz nieznanej wartości, ruszasz myszką, szukasz zmienionej wartości, ruszasz myszką i tak dalej, aż znajdziesz jeden/dwa adresy. Potem strzelasz i patrzysz co zmienia tą wartość.

Nie pomagam na PW, od tego macie forum!!!

#PHP-things

08FMpDu.png

Opublikowano

Jest to gra Counter strike 1.6 ale bd probował do innych gier robić ; ) CE zajmuje sie 2 dzien ^ _ ^ tzn kilka lat temu tez w Metinie sie bawilem SH ale to stare czasy mozesz podeslac jakis poradnik czy cos

65135238787935115850.gif

Opublikowano

To wyjaśnij mi o co chodzi z tym View Angel na google sprawdzałem 0 poradników jak jest to ch*j wie jaki po francusku

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Trzymaj poradniki, które powiedzą CI wszystko.

http://www.youtube.com/user/dawio966

[ WSZYSTKIEGO CI NIE BĘDĘ PODAWAŁ, ZNAJDŹ TAM PLAYLISTE I POOGLĄDAJ SOBIE KAŻDY PORADNIK]

W spolszczonej wersji CE masz szukać w typie Nieznane wartości, w angielskiej bodajże Undefined Value.

Dodam że spolszczenie też jest w wersji BETA, lecz niedługo wypuszczę wersję FULL, gdyż pracuje z współpracownikiem już około 2 miesiące analizując dosłownie każdą linijkę od nowa.

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Dobrze , tylko ze nie rozumiem tego daje na nieznana wartosc ruszam celownikiem i potem zmieniona wartość adresów 100 tys jest i tak robie i nic z tego potem blad hl.exe wyskakuje

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Dobrze , tylko ze nie rozumiem tego daje na nieznana wartosc ruszam celownikiem i potem zmieniona wartość adresów 100 tys jest i tak robie i nic z tego potem blad hl.exe wyskakuje

Zanim się za to weźmiesz, pooglądaj i poczytaj poradniki dot. CE i praktykuj na minach w saperze.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Okej, ale nadal nie rozumiem chodzi o to żeby celownik się nie trząsł na monitorze ; ) aa jeszcze jedno jak zrobiłem pointera tzn mam adres hex dodaje go powiedzmy mam 2 granaty mam adres itd, z tym pointere wpisałem adres hex na końcu mam 0 daje 2 zamrażam a granaty są nadal 2 zamiast liczba 2 która była zamrożona

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Czyli w samym CHEAT ENGINE się nie da ; >

@up, noo mi chodzi aby tylko się celownik nie ruszał ; ) ( wizualnie ) i właśnie tego nie rozumiem bo normalny no recoil to wiem ze kilka programow

chcę się dowiedzieć jak to moge zrobic , rf

65135238787935115850.gif

Opublikowano

CE ma w sobie bardzo dużo możliwości.

Jeżeli poznacie podstawy ASMa i zapoznacie się z podstawami RE to nic nie stanie na przeszkodzie w stworzeniu norecoila w CE.

Wystarczy że napiszecie prawidłowy skrypt.

Polecam zasięgnąć do oficjalnego forum CE.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...