Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ścieżka do Program Files

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem otóż zrobiłem launcher do MC i chce zrobić żeby odpalał on grę z folderu bedącego w Program Files.Mam taki kod:

[codesyntax] launch = "start javaw -Xmx1024m -Djava.library.path=" + Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) + "/tekkitkk/bin/natives -cp " + Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) + "/tekkitkk/bin/minecraft.jar;" + Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) + "/tekkitkk/bin/jinput.jar;" + Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) + "/tekkitkk/bin/lwjgl.jar;" + Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) + "/tekkitkk/bin/lwjgl_util.jar net.minecraft.client.Minecraft "[/codesyntax]

Ale niestety mi nie działa :( Pomożecie?

Opublikowano

Environment.GetFolderPath(Environment.SpecialFolder.ProgramFiles) & ("/tekkitkk/bin/natives") -cp

Zobacz tak

Btw MC chyba musi być .minecraft w AppData, ale nie jestem pewny.

Opublikowano

Nie działa ;p Ale dzięki za fatygę :)

Ale nie działa to ze nie robi folderu czy to ze mc nie odpala?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...